Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Další útok nejen na Ivu Pazderkovou: Nikola a Chili ze Survivoru odepsaly psychicky nemocné

V Survivoru proběhly další pomluvy.
Zdroj: Se souhlasem TV Nova / koláž eXtra.cz
+ Další fotografie
survivor

Účastnice Survivoru z červeného kmene MAO opět pomlouvaly, a to nejen Ivu Pazderkovou (41), ale všechny psychicky nemocné. Do diskuze se pustily Chili a Nikola Čechová (32), která sama o sobě tvrdila, že má též nějaké problémy. Když se účastníci loučili s Drahokoupilem, tak slzy tekly potokem, avšak když jde o Ivu, tak je ze slov některých soutěžících znát značný osobní odpor. Jaká diskuze na ostrově proběhla tentokrát? 

Červený kmen MAO je rád, že se hned na začátku zbavil herečky Ivy Pazderkové, kterou považovali za nejslabší článek. I když je ale Iva v druhém kmeni, tak si ji zejména ženy z původního týmu stále berou do úst.

Nechápu, proč jdou do takových projektů

Tentokrát holky pomluvily nejen herečku, ale všechny psychicky nestabilní jedince, kteří by v takovém projektu neměli co dělat.

"Já si u těchto lidí vždycky říkám, že nechápu, proč do takových projektů jdou, jak ta Iva. Prostě vědí, že mají nějaký problém, a chtějí se takhle odkopat. Nebudou hloupí v tom, že jim nedojde, že asi v extrémních situacích se nějak zachovají," řekla Nikola Čechová během diskuze s ostatními soutěžícími.

"Ještěže tady s ní nejsem, já si vůbec nedokážu představit, kdyby tady byl takový článek," svěřila se slovy, že si nedokáže představit mít v kmeni třeba i Adama. "Kdyby tady byl Adam, tak by ho Gábor zašlapal do země," dodala úsměvně, avšak s uvědoměním, že kvůli Gáborově odstupu se tihle muži už v soutěži nestřetnou.

I Nikola přiznala psychické problémy

Když jako první odstoupil ze Survivoru kvůli psychickým problémům Vojta Drahokoupil, tak nezůstalo jedno oko soutěžících suché. Avšak se po nějakém čase ukázalo, že někteří nemají pro tyhle účastníky stále žádné pochopení, zejména pak Ivu Pazderkovou, která je terčem častých pomluv, zejména pak ze strany Nikol Čechové, která ji označila jako "psychicky labilní".

Paradoxně je právě i Nikol člověk, který se netají informací, že měla nějaké psychické problémy, kvůli kterým musela vyhledat odborníka. Na svém Instagramu také přiznala, že zažívala chvíle, kdy chtěla se vším skončit.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy