Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Další skandální Máme rádi Česko. Po Saskii Burešové prožil chvíle potupy i Radek Banga

Této trojici snad není nic svaté. Jakub Prachař, Vojta Kotek a Libor Bouček se opět dostali na tenký led.
Zdroj: Se souhlasem TV Prima
+ Dalších 5 fotografií
Trapas

Co díl Máme rádi Česko, to skandál. Trio Libor Bouček, Jakub Prachař a Vojta Kotek opět předvedlo, že jim opravdu není nic svaté. A tentokrát se vyznamenal exmanžel Agáty Hanychové. Možná mu bylo líto, že při urážení Saskie Burešové nehrál prim, tak si vymyslel vlastní nejapný vtípek, kterým chtěl upozornit na svůj pokřivený smysl pro humor. 

Velkolepá zábavná show Máme rádi Česko prověří nejen znalosti diváků, ale především vědomosti hvězdných soutěžících z řad celebrit. Takový je popis pořadu, který již roky moderuje Libor Bouček. Během poslední sezony na to ale nejspíš Libor Bouček, Vojta Kotek a Jakub Prachař možná zapomněli. Nejdřív druhý jmenovaný odvyprávěl příběh, kterým přirovnal moderátorskou legendu Saskii Burešovou k transsexuálce, a nyní si nevhodné téma vybral Jakub Prachař.

Vše přitom začalo velmi nevinně. Pánové nejdřív řešili cvičení a svá nadbytečná kila. Moment zlomu nastal ve chvíli, kdy měl Prachař představit svůj tým. Leonu Machálkovou, Radka Bangu a Markétu Konvičkovou uvítal rádoby vtipně, pak se podíval na diváky, kteří seděli za ním, a prohlásil. “Za mnou klub mladých rasistů, červený tým” a pyšně se díval na své kumpány, kterým došla sice slova, přesto se jeho nejapnému vtípku smáli. Zbytek osazenstva se jenom nechápavě díval, zda to má být opravdu vtipné.

Nezastavitelný Jakub Prachař

Co je? Co se děje? To jsou oni,” pokračoval Prachař, který jakoby byl na svůj fór pyšný. Co je na tom všem děsivější? Jestli, že jsi to řekl, nebo délka potlesku tomu, co jsi řekl…,” glosoval Bouček, kterému neuniklo, že Radku Bangovi není Prachařovo přirovnání jejich týmu k “týmu mladých rasistů” příjemný.

Proč jsi to říkal?” obořil se na něj Banga. Minule jsem ho představil jako studenta indické medicíny. Dneska jsem si řekl, že to udělám jinak. A navíc, já jsem si všiml, že tenhle pořad je strašně často reprízovaný. A tímhle jsem zařídil, že konkrétně tenhle díl nebude,” řekl pyšně Prachař, jehož vtípkům se smáli především Bouček a Kotek.

Na jejich obranu je ale nutné říct, že Prachař byl k nezastavení. A nereagoval ani na nenápadné náznaky Libora Boučka, který sice mohl celou scénku zastavit a požádat o natočení nového úvodu, možná jenom představení týmů, on se ale bohužel pokoušel jenom o změnu tématu. V tom mu ovšem Prachař rozhodně nehodlal vyjít vstříc.

Zábava na úkor Romů

Já můžu klidně přidat. Je tady Žid, Rom i Němec,” pokračoval syn Davida Prachaře a Dany Batulkové, který poukazoval na fakt, že v týmu Vojty Kotka byl herec Marek Němec. A zatímco Prachař svůj tým popsal jako “mladé rasisty”, Kotek je představil jako “klub spolužáků Libora Boučka”.

Kdo si myslel, že tím Prachař přestal téma rasismus omílat dokola, je na omylu. Přidal si ve chvíli, kdy si Kotek z Boučka vystřelil, že absolventní večírky klubu spolužáků Libora Boučka může maximálně moderovat, protože školu nedostudoval.

Mohl bys moderovat i večírky klubu mladých rasistů. Nám by to nevadilo. Z dálky připomínáš árijce,” překvapil Prachař všechny, kdo už doufali, že je téma rasismus uzavřené. A do svých vtípků přidal i rozčarovaného Bangu. Radek má výbornou věc. To on řekne. Radek říkal, že Romové jsou árijci. Řekni, jak to je,” vybízel Bangu, na kterém bylo vidět, že mu to rozhodně není příjemné.

Jsme ze severní části Indie. A tam jsou prapůvodní árijské kmeny,” vyslyšel prosby o vysvětlení talentovaný rapper.

Bouček nezasáhl

Kdo by čekal, že zde to Bouček utne, tak opět nic. Jen se Prachařovi vysmál, že tím pádem se mu jeho klub právě rozpadl. Naopak. Ten klub teprve získal smysl,” řekl tajemně kapitán červeného týmu. To, že tleská bílej tým, se nedivím,” přidal si Bouček s tím, že tím se dostali do bodu, kdy se pořad nebude moct nikdy odvysílat.

Nechtěli byste ten úvod udělat radši jinak?” zeptal se nakonec Prachař, kterému možná v tu chvíli došlo, že nepředvedl svůj nejlepší výkon. To ale zamítl Bouček. Myslím si, že ten úvod nikdy nikdo neuvidí. Jestli jste ho viděli, tak jsme zaspali,” uzavřel Libor, který byl v červenci loňského roku jmenován do pozice šéfdramaturga zábavných pořadů skupiny Prima. Od té doby stihl ve svém pořadu urazit Saskii Burešovou, nyní si dělal se svými kumpány nejapné vtípky z rasismu a podle informací eXtra.cz neměl radost z účasti v show Inkognito ani bývalý ministr zdravotnictví Roman Prymula.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy