Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Další rána pro Danielu Nízlovou z dua Twiins: Po rozchodu a smrti nenarozeného miminka skončila opět v péči lékařů

Daniela Nízlová je bývalou přítelkyní slovenského fotbalového záložníka Stanislava Lobotky.
Zdroj: Herminapress.cz
+ Další 2 fotografie
trápení

Kráska ze slovenského pěveckého dua Twiins, Daniela Nízlová, si v poslední době prošla peklem, které si nezaslouží snad žádná žena. Poté, co po rozchodu s hercem Victorem Ibarou potratila ve 3. měsíci těhotenství, podle informací webu Blesk.cz opět skončila v nemocnici. 

Přišla o miminko

Slovenská zpěvačka Daniela Nízlová, která spolu se svou sestrou, dvojčetem Veronikou, tvoří hudební duo Twiins, se dala začátkem dubna letošního roku dohromady s o více než deset let mladším hercem z Druhé šance, Victorem Ibarou. Velmi brzy poté, co svou lásku pár potvrdil, otěhotněla.

Jejich vztah ale bohužel dlouho nevydržel a těhotná Daniela a Victor se rozešli. Slovenská kráska, která má z předchozího vztahu s fotbalistou Stanislavem Lobotkou dceru Lindu, se ale následně svěřila s další smutnou zprávou - ve 3. měsíci těhotenství přišla o miminko, jež nosila pod srdcem.

Znovu v nemocnici

Smutnou zprávu Daniela potvrdila webu Nový Čas. „Ano, je to pravda, rozchod je skutečnost a bohužel jsme také přišli o naše děťátko,“ uvedla zdrcená Nízlová. Rozchodem a potratem ale její neštěstí zdaleka nebylo u konce a usměvavá Slovenka skončila opět v nemocnici.

„Druhá operace! Když se daří, tak se daří,“ vzkázala svým fanouškům Daniela přímo z nemocničního lůžka. „Po prvním zákroku, když jsem přišla o miminko, nastaly bohužel další komplikace a museli mě tentokrát operovat laparoskopicky. Děkuji mé nejšikovnější lékařce a kamarádce a celému personálu v nemocnici v Levicích. Jsem v nejlepších rukách,“ dodala v příspěvku Nízlová, jejíž slova citoval web Blesk.cz.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy