Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Další ponižující facka pro Maru Roseckou: Hulvát Kazma se k přítelkyni nehlásí

Kazma dál ponižuje Roseckou: Tvrdí, že s Marií pouze spolupracovali
Zdroj: koláž eXtra.cz/herminapress/se souhlasem Red Face
+ Dalších 8 fotografií
VZTAHY

Moderátor Kamil Bartošek sice ve svém kariérním životě opravdu sklízí ovoce, ale v jeho soukromí to vypadá jako velký zmatek. Že je jeho film věnovaný expřítelkyni Kalousové, to je již jasné, ale v rozhovoru pro Blesk.cz sdělil také to, jak to údajně je s jeho současnou přítelkyní Marií Roseckou, kterou zapírá do posledního okamžiku. Podle Kamila spolu jen pracovali a rozhodně spolu nechodí. 

Moderátor Kamil Bartošek, známý jako Kazma, natočil celovečerní film, který vydělal již miliony za jediný den. Avšak to, co se děje doopravdy v jeho osobním životě, je opravdu záhadou. Jeho celovečerní film je vyznáním lásky pro jeho expřítelkyni Andreu Kalousovou, nutno dodat, že by měl ale v současné době mít vztah s influencerkou Marii Roseckou.

Jestli tomu tak je i nyní, tak je jisté, že si mladá influencerka musí procházet peklem. Nejdříve se jí dostane ponížení po první premiéře Kamilova filmu před českým národem, který v tu dobu již věděl o jejich vztahu. Avšak s filmem sice údajně pomáhala, ale i přesto z kina odcházela v pochmurné náladě a celý večer strávila s přáteli.

Poté podle informací eXtra.cz měl Kazma po uvedení snímku konečně odtajnit jejich vztah a učinit tak z Maru oficiální přítelkyni. Místo toho veřejně vyznal lásku své expřítelkyni, která se mu prý ještě ani neozvala, jelikož film neviděla. A o Marii celý večer nezavadil ani pohledem.

Kazma vztah zapírá i nadále

Kazma se pro Blesk.cz vyjádřil jasně o vztahu s Marií. "Nebudu komentovat, koho s kým někdo vyfotil před rokem," uvedl Kamil. Podle něj mladá influencerka na filmu pouze pracovala. "Měla na starosti influencery, to je všechno," tvrdí. A na otázku, zdali spolu opravdu netvoří pár, odpověděl jasně a stručně. "Ne, nejsme spolu," trval na svém.

Vyjádření Marie

Sama Marie učinila prohlášení, které však zní jako Kamilova slova. "Vůbec nevím, kde novináři vzali, že jsem na předpremiéře z filmu nebyla nadšená a utekla jsem s brekem. Pravda je taková, že jsem se částečně na filmu podílela a nemohla jsem se dočkat, až ho uvidím. V titulkách zjistíte, co jsem dělala,” prozradila Rosecká s tím, že na film přišla s partou přátel, se kterými kino také opustila.

Údajný pár byl však spatřen několikrát v průběhu roku a byly pořízeny i fotografie, kde se objímali, a dokonce osahávali. Maruška se na sociálních sítích ani netají svým vztahem. Přítele nikdy neukázala, ale o svém vztahu mluví otevřeně a na svém Instagramu zmínila, že je s přítelem již dva roky.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy