Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Další nemravové z Love Islandu: Po Rachel s Claudem se svlékla i Venis s Adamem

Bez horního dílu oblečení zapózovali z Love Islandu už i Venis a Adam.
Zdroj: koláž eXtra.cz / eXtra.cz/Tomáš Martínek
+ Dalších 20 fotografií
love island

Srdíčka letošní řady Love Islandu, tedy páry, které spolu i po skončení soutěže randí, se evidentně rozhodly jeden po druhém svléknout. Po párech Rachel, Claudovi, Honzovi a Paulině odhodili svršky i zamilovaní Venis Dao a Adam Šedro. Společnou fotografii, na které dráždí fanoušky svými nahými těly, zveřejnili na Instagramu.

O tom, že rozhodně nejsou žádní stydlíni, měli možnost fanoušky přesvědčit už minulý měsíc Rachel Karnížová s Claudem Lhoteckým. Ti na sebe, respektive na svůj vztah, upozorňovali už během pobytu na Love Islandu. Ani po ukončení reality show se nevzdali exhibování a pochlubili se pikantními snímky. Vztah jim ale nevydržel.

Jeden z nejoblíbenějších párů letošní série, Honza Mrkous a Paulina Bosko, rovněž září dál jako pár i po návratu do Česka. Oba dokonce zapózovali na slavném balkoně Tomáše Třeštíka a při té příležitosti odhodili oblečení.


Pozadu se tak rozhodli nezůstat ani Venis Dao a Adam Šedro. Ti se o společnou fotografii podělili na sociální síti Instagram. Krásnému páru to ve svůdné póze moc sluší – Venis dokonce odhodila i podprsenku a ňadro jí tak zakrývá jen Adamova dlaň.

Nadšeni ze snímku jsou i fanoušci. Objevují se i pochvalné komentáře, že se vítězi reality show měli namísto Majky a Chrise stát právě oni dva. „Co si budem, Venis, máš nádherná prsa. Každá by ti mohla závidět,“ všímá si například komentující Markéta. A pokochat se dary, které Venis nadělila příroda, můžete i vy.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy