Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Další nečekaný tah v Survivoru: Slováka Martina během kmenovky zachránily problémy s hemeroidy

Martin se dočkal nečekané záchrany od Johanky. Ta pro něj zahrála svou skrytou imunitu.
Zdroj: Se svolením TV Nova
+ Další 3 fotografie
Survivor 2023

POZOR! Následující řádky jsou plné spoilerů. V drsné reality show Survivor zbývá už jen poslední šestice soutěžících. Ti tráví na ostrově už 70. den a atmosféra společně s vyčerpáním a blížícím se finále neúprosně houstne. To se opět ukázalo i v 29. epizodě na Voyo. Slovák Martin se na kmenové radě dočkal nečekané záchranné ruky, která mu dost možná zachránila krk. Johanka se nad ním slitovala kvůli jeho problémům s hemeroidy, kvůli kterým ve hře trpí. 

Nepředvídatelná. Tak by se jedním slovem dala popsat drsná reality show Survivor, která se pro tento rok blíží k velkému finále. Ve hře zbývá už jen poslední šestice soutěžících, kteří jsou na ostrově již 70. den. O pohádkovou výhru 2 a půl milionu korun a titul „Survivor“ nyní bojuje už jen Tomáš, Johanka, Pepa, Adam, Karolína a Martin.

Pro jednoho z nich dnes, v 29. epizodě na Voyo, pochodeň definitivně vyhasne. I tentokrát však kmenová rada přinesla nečekaný zvrat, který nečekal nikdo z dosavadních přeživších. Nečekaný tah, který zachránil krk Martinovi, opět dokonale zamíchal kartami.

Martin se dočkal nečekané záchrany

Podle propočtů Tomáše se měla další vyřazenou hráčkou stát Johanka, ta si ale v 29. epizodě vybojovala individuální imunitu. To však nebyl zvrat, který dokonale otočil situaci na kmenové radě. Nečekané záchrany se dočkal Martin.

Johanka si totiž v kapse hýčkala ještě jeden triumf - skrytou imunitu. Tu během kmenovky zahrála se slzami v očích právě pro Tomáše. „Bolí mě vidět Martina. Skrytou imunitu hraju za něj,“ prohlásila. Slitovala se nad ním kvůli jeho zdravotním problémům.

Martin na ostrově trpěl, trápily ho hemeroidy

Jehovista Martin se totiž na ostrově potýkal s nepříjemnými zdravotními problémy - hemeroidy, jak jsme psali. Kvůli nim na ostrově trpěl, a dokonce se nemohl účastnit i některých soutěží. Po návratu do Česka o nepříjemných komplikacích informoval na svých sociálních sítích.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy