Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Fotbalová svatba: Bývalý sparťan Václav Kadlec si vzal za ženu pohlednou Renatu!

Bývalý fotbalista Sparty Václav Kadlec se oženil!
Zdroj: Profimedia, se souhlasem N. Margetinova, koláž eXtra.cz
+ Dalších 5 fotografií
Svatba

V Česku proběhla další fotbalová svatba! Své ano si řekli bývalý sparťanský fotbalista Václav Kadlec se svou dlouholetou partnerkou Renatou. Romantická veselka proběhla na Statku Všetice a dorazilo plno hostů, kteří nezapomněli dávat fotografie a videa z oslav na sociální sítě.

Fotbalisté se poslední dobou žení jako o závod. O víkendu psal web eXtra.cz, že si český fotbalový záložník a hráč klubu SK Slavia Praha Petr Ševčík vzal za ženu svou partnerku Nikolu a defenzivní záložník West Hamu Alex Král do toho také nedávno praštil.

Nyní si užil svou svatbu také fotbalista Václav Kadlec s dlouholetou přítelkyní Renatou. Společně již mají dvě děti, které však na sociálních sítích příliš neukazují.

Pohádková svatba na statku

Pohádková svatba proběhla na Statku Všetice, který se nachází v obci Netvořice. Mezi svatebními hosty nechyběli ani fotbaloví kolegové, například sparťan Michal Sáček s partnerkou Nikou, kterou nedávno sám požádal o ruku, jak prozradili na sociálních sítích.

Na veselce jim k překvapení všech zahrála skupina Mirai a soudě podle videí, která přidávala na instagramové stories právě Nika, si všichni včetně novomanželů tento den pořádně užili.

Václav Kadlec hrál několik let za Spartu. Podle Wikipedie v roce 2020 ukončil profesionální fotbalovou kariéru, avšak o rok později jí obnovil a začal hrát za FK Mladá Boleslav. V lednu 2022 posílil FK Jablonec.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy