Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Další expartnerka Soukupa našla štěstí u jiného muže. Po Agátině křepčení s Dopitou se vytasila i Mátlová s novým objevem

Tereza Mátlová ukázala nového partnera: Do společnosti vyrazila po boku mladšího kolouška
Zdroj: Foto extra.cz/Pavel Dvořák
+ Dalších 7 fotografií
vztah

Nejen Agáta Hanychová aktuálně září po boku jiného muže. I její předchůdkyně, která s Jaromírem Soukupem tvořila pár těsně před Agátou, si už našla novou lásku. Operní pěvkyně Tereza Mátlová, která chodila s mediálním magnátem pouze několik měsíců, se po boku pohledného kolouška objevila na předávání Cen Thálie. A z námi získaných snímků je zřejmé, že takhle šťastná dlouho nebyla.

S operní pěvkyní Terezou Mátlovou tvořil Jaromír Soukup pár krátce předtím, než se dal do kupy s někdejší modelkou Agátou Hanychovou. Operní pěvkyně tehdy kvůli majiteli TV Barrandov opustila dlouholetého partnera Františka Janečka, se kterým žila šestnáct let. S muzikálovým producentem vychovávala dceru Emily Ann.

Po rozchodu Mátlová našla pravou lásku

A i když to mezi Mátlovou a Soukupem nejdříve vypadalo na pohádkovou story, vztah velmi rychle skončil, vydrželi spolu jen něco málo přes tři měsíce. Následně se spekulovalo o návratu k Janečkovi, ale jak je teď jasné, nic takového se nestalo. Při příležitosti slavnostního předávání Cen Thálie, které se konalo v sobotu 30.9., se rozhodla veřejně představit svého nového partnera a nutno podotknout, že takhle šťastná dlouho nevypadala.

Mátlová dorazila na udílení cen se svým novým přítelem ruku v ruce a především s úsměvem od ucha k uchu, jak se můžete podívat v galerii. Minimálně z fotek to navíc vypadá, že partner Mátlové je mladší, což je pro operní pěvkyni změna. I další bývalka Jaromíra Soukupa tedy našla štěstí jinde.

Příliš nesmutnila ani Hanychová

Z rozchodu se Soukupem moc nesmutnila ani Agáta Hanychová, která s moderátorem utvořila pár krátce po Mátlové. Vztah Hanychové a Soukupa vydržel o něco déle, dvojice spolu byla krátce přes rok a dokonce stihla společně přivést na svět malou dceru Rozárku. Ani tak ale jejich soužití nakonec nedopadlo.

„Rozešli jsme se jako přátelé, rozumní lidé, kteří došli k závěru, že k sobě nepatří. To, na čem nám oběma nejvíc záleží, je a vždycky bude naše dcera Rozárka. Beru to jako životní prohru, na které neseme vinu oba dva. Moc vás prosím, berte to jako mé jediné vyjádření k rozchodu. Ani pro jednoho z nás to není lehké, prosíme o respektování tohoto pro nás oba nelehkého období,“ oznámila na sociálních sítích Agáta před třemi týdny.

Jen tři týdny po rozchodu se Soukupem už Agáta vrká po boku jiného muže. Vše zatím nasvědčuje tomu, že se dala dohromady se svou "staronovou láskou" Miroslavem Dopitou, se kterým už má z dřívějška dvanáctiletého syna Kryšpína.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy