Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Daisy Lee o drsné očistné kúře: Myslela jsem, že umřu, že to nepřežiju, bylo to peklo, říká

Daisy Lee: Myslela jsem, že umřu, popisuje drsný zážitek
Zdroj: Se souhlasem Daisy Lee/Profimedia.cz/ koláž eXtra.cz
+ Dalších 6 fotografií
rituál

Influencerka a hvězda filmů pro dospělé Daisy Lee se ozvala svým instagramovým fanouškům z Peru, kam odletěla za dalším „sebepoznáním“ a léčením posvátnou medicínou. Ta ji měla při minulém výletu podle jejích slov vytáhnout z drog, a dokonce jí pomoci na cestě k lepšímu já. Očistu novou posvátnou rostlinou, kterou ještě dosud nevyzkoušela, nyní popisuje ve svém nejnovějším videu.

Daisy Lee říká, že konzumace posvátné rostliny způsobuje, že člověk ze sebe vyzvrací všechno špatné. „Dostala jsem ji v půl sedmý ráno, nesměla jsem nic jíst, vlastně ani den předtím. Vypila jsem ji, hned jsem vstala a hned nato jsem musela vypít hrozně moc vody. Vypila jsem snad litr dva,“ popisuje na svém Instagramu pětadvacetiletá herečka z hanbatých filmů.

Za několik minut poté měla začít zvracet, což se podle Daisy také stalo. „Vyzvracela jsem naprosto všechno a myslela jsem, že už to mám za sebou. Šla jsem si odpočinout a pak začal ten masakr,“ popisuje Daisy, která se do jižní Ameriky vrátila poté, co už si zde jedním rituálem, který ji měl zbavit závislosti na drogách, prošla, jak jsme psali.

„Bylo mi strašně zle. Každý to prožívá jinak, ale já měla co čistit, když jsem brala drogy tolik let. Zvracela jsem, i když jsem neměla co,“ svěřuje se a dodává, že zvracela „extrémně hodně žluté tekutiny“. „Motala jsem se tu, ležela a brečela, zvracela jsem strašně moc, měla jsem vidiny a říkala si, že tady dneska umřu, že to nepřežiju. Svíjela jsem se a bylo mi už všechno jedno. Bylo to hrozné. Prošla jsem si peklem,“ ​říká Daisy s tím, že očistný rituál byl sice drsný, ale úspěšný.

Doufejme, že zážitek Daisy k něčemu bude a zlé věci ze sebe tak už nadobro vyzvracela.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy