Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Čůrající Tomáš Měcháček se domáhal pouliční spravedlnosti. Chtěl pomstu přímo před Puppem

+ Další 4 fotografie

Dvě tváře Tomáše Měcháčka. Ty jsme na vlastní kůži viděli na karlovarské kolonádě. Během rozhovoru na kameru pro eXtra.cz se sice tvářil, že je přirozené čůrat na veřejnosti, a divil se, že to nedělá každý. Nad ránem, když odcházel z dalšího baru, ale agresivně vyvolával fotografa, který ho přistihl s kalhotami u kolen. 

Tomáš Měcháček působí jako velký sympaťák. A taky určitě je. Přesně tak na nás působil na Campari párty, kde jsme ho vyzpovídali na téma čůrání na veřejnosti do květináčů.

Hrdý na svou moč

"Myslíš chcaní. Tys nikdy nečůrala do křoví? Nebo do moře? Nebo do jezera? Tak proč se na to ptáš? Je to perfektní, člověk si uleví,” odpověděl herec reportérce eXtra.cz na její dotaz k jeho minulé události a z jeho slov se mohlo zdát, že je mu jedno, zda bude při této činnosti zvěčněn, nebo ne.

O několik hodin později bylo ale vše jinak. Když totiž Měcháček nad ránem opouštěl prostory hotelu Pupp, kde se nacházejí bary Public Interest a Becher’s Bar, byl už ve zcela jiném rozpoložení. Vykřikoval totiž jméno fotografa portálu Blesk, který ho vyfotil s kalhotami u kolen, a dožadoval se jeho přítomnosti.

Výhrůžky nad ránem

Pak došlo na výhrůžky ostatním fotografům. “Mám známé v Ústí,” mělo zaznít z jeho úst směrem ke čtyřem fotografům, kteří stáli opodál a dělali svou práci. Na dotaz, zda to mají brát jako výhrůžku, jim bylo řečeno, že ano.

Měcháčka naštěstí doprovázel kamarád, který si uvědomoval vážnost situace, a oblíbeného herce odtáhl do jeho hotelového pokoje.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy