Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Čtyři děti se třemi manželkami: Hodinový manžel David Matásek si užívá velkou rodinu

David Matásek je milovníkem skútrů Vespa.
Zdroj: Herminapress
+ Dalších 8 fotografií
FILM

Komedie Hodinový manžel byla debutem režiséra a scenáristy Tomáše Svobody, který do rolí čtyř hlavních hrdinů obsadil Davida Novotného, Lukáše Latináka, Bolka Polívku a Davida Matáska, jemuž bude v únoru 61 let. Vždy byl magnetem na ženy, o čemž svědčí i fakt, že byl třikrát ženatý. Jak se ale svěřil pro Novinky, je hrdý na to, jak celá jeho velká rodina funguje.

Tito čtyři chlapíci jsou zároveň i vášnivými hráči vodního póla a společně provozují bazén. Jednoho dne se jim však život otočí o 180 stupňů. Hygiena se totiž kvůli nevyhovujícím podmínkám rozhodne bazén vypustit.

Příběh filmu Hodinový manžel

Všechno je špatně, jeden z kamarádů dokonce začne na dně bazénu po hádce s manželkou přespávat. Pak je ale napadne, že by mohli začít podnikat jako „hodinoví manželé“, a zakrátko najdou oblibu u místních dam.

Každý z nich má svou zákaznici, ty navíc mají kromě obvyklých oprav i nějaká ta speciální přání… Jenže to se pak přestane líbit jejich partnerkám a manželkám. Celý příběh se pořádně zamotá, nakonec ale povede k dobrému konci.

Jeden z hlavních protagonistů, David Matásek, má velmi pestrý osobní život, během něhož se po jeho boku vystřídalo několik partnerek.

Ženy a děti Davida Matáska

Jeho první manželkou byla hudebnice Eva Turnová. Po rozvodu se oženil s novinářkou a dramaturgyní Simonou, se kterou má dceru Lindu. Následně se oženil s Kateřinou, se kterou má dceru Marii a syna Benjamina. Jenže ještě v manželství začal žít s o 25 let mladší Evou Vlachovou, se kterou má syna Antonína. S Evou je dodnes.

Matásek má čtyři děti se třemi manželkami, s celou svou rodinou se ale snaží vycházet. „Když se s mými ženami potkáme, a potkáváme se celkem často, říkáme, že jsme hrdí na to, jak jsme to zvládli. Ne že by rozvody byly nějaká výhra, ale ustát to a posléze se potkávat, slavit společně narozeniny, aniž by se děti zatahovaly do nějakých pocitů křivd, není jen tak,“ prozradil v rozhovoru pro web Novinky šedesátiletý Matásek, který už je i dědou.

Pro web Super zároveň přiznal, že je to občas masakr. „Ale zase je hezké, že ačkoli ty děti vyrůstaly jinak, mají stejný vkus a stejný humor jako já. Takový ten zlý a cynický, takže mě nešetří. I ta malá holčička (vnučka Sofie) už je otrkaná a přidrzlá, tak je to super. To mám vždycky velkou radost, že se v nich poznávám.“

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy