Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Putin šokoval veřejnost: Jeho tvář se mění před očima

Vladimir Putin šokoval veřejnost: Jeho tvář se mění před očima
Zdroj: Profimedia, koláž eXtra.cz
+ Dalších 5 fotografií
Podivné

Vladimir Putin (68) šokoval veřejnost svým podivně vypadajícím obličejem. Tvář ruského prezidenta je totiž doslova odulá! Co se děje? Má problémy se zdravím, anebo může za jeho vzhled botox?

Šílená opuchlost

O vzhledu ruského prezidenta Vladimira Putina kolují nejrůznější zvěsti a spekulace. Lidi zkrátka zajímá, zda byl politik na botoxu, a předhánějí se v odhadech, kolik plastik za svůj život podstoupil. A podle odborníků u jedné státník rozhodně neskončil.

Články o politikových vráskách nevráskách se to v médiích jen hemží. A lidé za jeho častými změnami vizáže hledají nejrůznější příčiny. Když tak například v roce 2015 Putin na pár dní zmizel z očí veřejnosti, spekulovalo se dokonce, že má rakovinu.

Co za tím stojí?

Vladimir Putin se nedávno nechal očkovat proti covidu. Lehké vedlejší účinky se u něj prý objevily, nešlo ale o nic hrozného. "Probudil jsem se druhý den ráno po vakcinaci a cítil lehkou bolest ve svalech," uvedl prezident s tím, že neměl nakonec ani zvýšenou teplotu.

Při jeho dubnovém projevu v parlamentu pak ale udivila veřejnost jeho podivně odulá tvář. Co za ní stojí tentokrát? Onemocnění, injekční stříkačky anebo covidová vakcína?

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy