Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Clooney se obrátil k Meghan a Harrymu zády: Hvězdy nechtějí mít problémy s Williamem a Kate

Meghan s Harrym se už nepřátelí s Clooneym a jeho ženou Amal.
Zdroj: koláž eXtra.cz/profimedia
+ Dalších 5 fotografií
vztahy

Meghan Markle ztrácí přízeň slavných. Po konci přátelství vévodů ze Sussexu s Davidem a Victorií Beckhamovými se od americké herečky distancuje i hollywoodský krasavec George Clonney, jak uvádí Mirror. Hvězda filmů Dannyho parťáci se měla připojit k těm, kteří nechtějí s královským párem nic mít.

Blízký vztah mezi fešákem Georgem Clooneym a královským párem měl údajně skončit krátce po svatbě Meghan Markle a prince Harryho v roce 2018. Ačkoli měla dříve hollywoodská hvězda s manželkou Amal několikrát vévody ze Sussexu v LA a Oxfordshire navštívit, nyní se tohoto páru straní a tráví více času ve společnosti krále Karla, informuje Mirror.

Když se ho nedávno novináři zeptali, zda se zná s Meghan, Clooney jednoduše odpověděl ostře "ne", i když byl jedním z hostů na jejich svatbě. Zprávy o ochladnutí vztahu přicházejí poté, co na povrch vyplulo, že Meghan s Harrym jsou ignorováni hollywoodskými áčkovými celebritami. Kromě Clooneyho je od sebe odstřihli filmař Steven Spielberg i moderátorka Oprah Winfey, která je nepozvala na svou oslavu narozenin. Slavní se obávají, že by vévodský pár sdílel jejich tajemství nebo soukromí v dalších dokumentech či knížkách, které s oblibou vydává.

Filmaři si předcházejí Kate a Williama

Podle americké novinářky a spisovatelky Pauly Froelich "velcí hráči v Hollywoodu" nechtějí ohrozit své podnikání kvůli Harrymu a Meghan. Mnozí si záměrně drží odstup, aby si nerozkmotřili prince Williama a jeho ženu Kate. „Každý, kdo má film a chce mít premiéru na plátně v Londýně, ví, že princ William a Kate se na jejich akci neukážou, pokud si myslí, že se někdo přátelí s Harrym a Meghan,“ řekla Froelich pro NZ Herald.

A jak to bylo s manželi Beckhamovými? Prý existovalo podezření, že anglický pár mohl do médií vypustit některé příběhy z rodinného života Harryho a Meghan. Toto obvinění však mělo podle informací listu Davida „naprosto rozzuřit“. „David a Victoria byli na svatbě Meghan a Harryho a velmi je podporovali, když Meghan přijela do Velké Británie,“ uvedl zdroj blízký Beckhamovým. Obvinění, které údajně padlo v napjatém telefonátu, však přátelství s Beckhamovými silně narušilo. „Jakékoli usmiřování je nyní velmi nepravděpodobné,“ dodal zdroj.

Meghan a Harry například nebyli hosty na svatbě syna Beckhamových Brooklyna s americkou herečkou Nicolou Peltz loni v dubnu. Neukázali se ani na jedné z největších sportovně–společenských událostí roku, kdy Argentinec Lionel Messi debutoval za Davidův fotbalový tým Inter Miami. Ve VIP lóžích se to přitom hemžilo zvučnými jmény, jako je Kim Kardashian nebo tenisová legenda Serena Williams.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy