Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Clash of the Stars a útok pepřákem: Padla pokuta, peníze půjdou na dobrou věc, říká promotér

+ Dalších 28 fotografií

Tisková konference Clash of the Stars ke galavečeru č. 7 opět přinesla řadu vyhrocených momentů. I tak si promotéři připsali další rekord – jednalo se o dosud nejsledovanější tiskovku vůbec. Nedorazil na ni však kontroverzní influencer Tadeáš Veselý, který čelí průšvihu kvůli použití pepřového spreje. Jaký bude postih? O tom se promotér Le Sy rozpovídal pro eXtra.cz. "Celá jeho finanční pokuta půjde na podporu dobré věci," říká. 

Do sedmého galavečeru Clash of the Stars zbývá už jen necelý týden. Kompletní třináctku zápasů, tedy šestadvacet amatérských bojovníků, promotéři organizace fanouškům zrekapitulovali během závěrečné tiskové konference, která se konala v neděli 21. 1. 2024. Tiskovka opět přinesla řadu vyostřených momentů, nekompromisních slovních přestřelek, ale i rvaček na pódiu. Redakce eXtra.cz byla u toho a akci pro vás zdokumentovala.


Le Sy se bavil, Jakuba Jíru mezitím sejmul Bejr

"Velmi dobře to hodnotím. Na to, že ty závěrečné tiskovky bývají komornější, ta dnešní byla energická, byla sranda, bavil jsem se. Měli jsme spoustu diváků na našem YouTube, byl to rekord ve sledování, takže jsem spokojený velmi," zhodnotil promotér COTS Tomáš Linh Le Sy v rozhovoru pro eXtra.cz. Na rozdíl od něj se jeho kolega a moderátor Jakub Jíra nejspíše až tak nebavil. Moderátor totiž čelil útoku ze strany Aleše Bejra, který ho v jeden moment sejmul pod stůl a roztrhl mu košili, jak se můžete podívat i v galerii.

"Já jsem to neviděl, seděl jsem vzadu, ale asi vím, co se stalo. Nějak ho tam chytl a snad mu roztrhl košili? To je klasický Bejr, to mluví samo o sobě, to je prostě případ," zhodnotil Le Sy.


Na tiskovce však chyběl jeden z aktérů – nedorazil kontroverzní influencer Tadeáš Veselý, kterého čeká zápas s Faynem. "Věděli jsme, že nedorazí. Počítali jsme s tím. Nebylo však do poslední chvíle jisté, jestli se uskuteční zápas, proto jsme ho sem netahali. Tadeáš si potřebuje taky odpočinout od lidí, protože není fanouškem davu," objasnil Le Sy.

Za použití pepřáku ho čeká postih

Je to jen pár dní, co Tadeáš Veselý během rozhovoru B4THECLASH použil pepřový sprej, který svému soupeři stříkl z bezprostřední blízkosti do obličeje. "Ano, byl to pepřák. Někdo mu ho nejspíše donesl, protože on ho u sebe neměl během kontroly. Měl to být údajně nějaký pepřový sprej na psy, takže nějaký slabší, což odpovídá, protože Fayne byl poměrně rychle z toho venku. Ale bylo to odporné, nechutné," potvrdil Le Sy spekulace, zda se jednalo o pepřový sprej, či nikoli.

Organizace chování Veselého odsoudila a influencerovi udělila pokutu. "Celá ta pokuta finanční, tzn. snížení finanční odměny za zápas, půjde na podporu spolku Dortem proti rakovině. Všechno zlé je pro něco dobré, takže naštěstí ty peníze půjdou na dobrou věc," dodal promotér pro eXtra.cz.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy