Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Chvástal Václav z První večeře: Chlubil se celebritami, ty ho označují za lháře a blázna

Šestapadesátiletý Václav rozhodně romantik není.
Zdroj: Se souhlasem FTV Prima
+ Další 3 fotografie

Fotograf Václav (56) se v dalším pokračování seznamovací reality show První večeře choval tak arogantně, až rozplakal svůj protějšek Pavlu (53). Divákům hnul žlučí ještě předtím, než ho viděli v akci. Teď se navíc čím dál víc ukazuje, jaký je to chvástal.

První večeře: Fotograf Václav ponížil Pavlu

Šestapadesátiletý fotograf se sice v reality show První večeře nejdříve prezentoval jako citlivá, romantická duše, po příchodu Pavly ale ukázal svou pravou tvář. Vůbec neskrýval své zklamání z toho, kdo přišel na rande, a ještě zesměšňoval Pavlinu váhu, i když sám rozhodně není žádným atletem.

„Jsem si představoval třeba nějakou třicítku, čtyřicítku. Ne takovouhle bárku. Znám všechny, fotil jsem modelky. Kdybys viděl, jaký jsem měl holky. Jenomže došly prachy, došly holky. To mě asi pánbůh potrestal. Člověk řekne, jak to cítí,” nebral si servítky Václav před personálem, když se Pavla šla přepudrovat. Jenže si neuvědomil, že vše slyšela. Není divu, že ji jeho slova rozplakala.

„Jsem asistent Felixe Slováčka“

Zajímavé bylo i to, jak se dělal důležitým.

Jsem asistent Felixe Slováčka, takže pro něj dělám. Předtím jsem dělal i pro Dalibora Jandu a pro tyto lidi. Třeba Pavla Trávníčka… Tyhle lidi mám rád. O fotografech je známý, že se často spustí s těma modelkama, že jo. Tím jsem si taky prošel,“ vytahoval se.

Felix Slováček: Je to blázen

Stačilo ale zmiňované známé osobnosti kontaktovat a bylo hned jasno. „Dalo by se říci, že je to blázen nebo magor. Nabídl, že mi zařídí STK. Pravda je, že mě tam hned vzali. Ale to je všechno, jinak nic. Říká, že je můj asistent, ale to by mohl říkat každý pikolík, který vezme můj kufr a odnese mi ho do hotelového pokoje,“ svěřil se eXtra.cz Felix Slováček.

„Lidi, se kterými Pavel spolupracuje a spolupracoval, znám. Jsme spolu už sedmnáct let, ale tohle jméno mi nic neříká. Ale víte, kolik se kolem umělců pohybuje bláznů, kteří se pak vydávají za jejich spolupracovníky,“ uvedla pro eXtra.cz Monika Trávníčková, manželka herce Pavla Trávníčka.

Dalibor Janda: Neznám ho

„Volali mi to už z Primy. Za svou kariéru jsem poznal obrovské množství lidí, tenhle pán mi ale vůbec nic neříká. Jestli jsem s ním někdy spolupracoval, tak maximálně dvě hodiny, jinak bych si jeho jméno pamatoval,“ tvrdí zase zpěvák Dalibor Janda.

Václav tedy bude muset svou historku pro příště upravit. I když je otázka, jestli na údajné známosti se známými osobnostmi vůbec někdy někoho sbalí…

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy