Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Chris Hemsworth dobývá Prahu: Slavný Thor bojoval s trdelníkem

Chris Hemsworth v Praze s manželkou Elsou Pataky
Zdroj: profimedia
+ Další 4 fotografie
video

Hollywoodská hvězda Chris Hemsworth (38) pobývá už více než čtrnáct dní v České republice, kde bude natáčet film. Za hercem, který je známý díky své roli Thora, přiletěla jeho krásná manželka Elsa Pataky (45). Společně vyrazili do pražských ulic, kde si vychutnávali i tradiční trdelník. Jeho složitou konzumaci si zaznamenali v úsměvném videu na sociálních sítích.

Jeden z nejoblíbenějších hollywoodských herců Chris Hemsworth přiletěl do Prahy 10. listopadu. V České republice mu od 29. listopadu začne natáčení pokračování filmu Vyproštění, které by mělo skončit až 19. března. Herec známý jako nebojácný Thor ze série filmů Marvel již několikrát vyrazil do ulic historické Prahy, která mu bude několik měsíců domovem.

V Praze ochutnali trdelník

První dny si procházky historickou Prahou užíval i se svým mladším bratrem Liamem Hemsworthem a jeho přítelkyní. Nyní se Chris na svých sociálních sítích pochlubil, že za ním přiletěla i jeho krásná manželka Elsa Pataky, se kterou si dal tradiční trdelník.

"Tady v Praze jsem vděčný, že mě moje manželka může naučit své skvělé evropské dovednosti, jak správně jíst," uvedl na sociálních sítích k videu, kde má jeho žena, jež pochází ze Španělska, šlehačku z trdelníku na tváři.

Chris je ubytovaný v hotelu Four Seasons, kde pro něj produkce připravila i privátní posilovnu, ve které si bude udžovat svou fyzičku.

Chris Hemsworth a Elsa Pataky jsou manželé od roku 2010. Společně přivedli na svět tři děti. Dceru Indii Rose a dva chlapce, kteří se narodili jako jednovaječná dvojčata - Tristana a Shashu.


Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Další články

Nejnovější kauzy