Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Čestmír Mázl a Ordinace jen na placeném Voyo? Velká naděje pro televizní diváky

Čestmír Mázl nebyl vždy nejvěrnější partner.
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
+ Další 2 fotografie
seriál

Televize Nova před časem přestala tajit to, co redakce eXtra.cz věděla již dávno. Konec Ordinace v růžové zahradě 2 se nekoná, stěhuje se jen na placené Voyo, kde budou k dispozici staré i úplně nové exkluzivní díly. Mnoho zejména divaček si ale stěžovalo, že žádnou službu platit nebudou, že chtějí oblíbený seriál zpátky na obrazovce. A to se jim nejspíš splní.

Ordinace v růžové zahradě 2 na Voyo

Televize Nova od druhého září na Voyo spustí pokračování oblíbené Ordinace v růžové zahradě 2, velké množství diváků ale toto rozhodnutí přesunout seriál s Čestmírem Mázlem a dalšími hrdiny jen na placenou platformu kritizuje.

Někteří Voyo už z principu odmítají, jiní ani nemají jak si ho na televizi pustit. V tom jim pomůže brzké spuštění portálu přes červené tlačítko na ovladači (HbbTV).

Plány

Ale i ti, kteří jsou zvyklí dívat se na tradiční televizní vysílání, nemusí smutnit. I když o tom televize nic veřejně neříká (přece jen chce získat co nejvíce předplatitelů pro Voyo), vypadá to, že dříve či později se i nové díly Ordinace ukáží i na klasických obrazovkách.

„Máme placenou platformu pro video na přání Voyo a cyklus obsahu je takový, že s týdenním předstihem může divák zhlédnout například díl Ordinace v růžové zahradě 2, pak tento díl jde do televize, ale i pak bude k vidění na Voyo,“ řekla už v březnu Hospodářským novinám ředitelka TV Nova Klára Brachtlová.

Návrat na obrazovku?

„My si chceme vyzkoušet, že umíme vyrobit originální formáty jenom na tuto Voyo platformu, kde budou exkluzivně po dobu tří až šesti měsíců, a pak se teprve přesunou na běžnou televizi. Chceme prostě trochu zamíchat s tím, jak s obsahem nakládáme a jak ho distribuujeme,“ pokračovala.

Vypadá to tedy, že nejpozději příští rok se trpěliví diváci a divačky možná dočkají i na Nově.

I když podle vyjádření šéfky Novy už nejspíš ne v hlavním vysílacím čase a ne možná na základní stanici. Pokud se to potvrdí, i tak by šlo pro skalní fanoušky o výhru. Nic navíc by nemuseli platit, jen by si zkrátka nějakou dobu počkali…

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy