Češky začaly ve velkém POJÍDAT PLACENTU! Herečky Tomešová a Kerestešová jen září! Co jim vzkazuje Pohlreich?
V posledních letech se v evropských zemích stává trendem, že po porodu ženy konzumují placentu. Propagátorkou této diety je v Česku rozhodně herečka Míša Tomšová, která se detailně svěřila novinářům o svém porodu. Existuje dokonce kniha receptů, jak si placentu chutně připravit. Zeptali jsme se odborníka - Zdeňka Pohlreicha - co si o konzumaci placenty myslí. Byl rozhodně značně zaskočený!
Pohreich je katem českých restaurací a propagátorem kvalitní stravy. Ovšem o receptech, díky kterým lze placentu připravit na různé způsoby nikdy neslyšel.
"O tom nic nevím, to jsem nikdy neslyšel," smál se šéfkuchař, který se zděsil, když se vzápětí dozvěděl, že placentu snědly Míša Tomešová i Andrea Kerestešová
Co herečkám vyhlášený kuchař a labužník vzkazuje?
"Přeji jim dobré zažívání, snad jim to neublíží, ale je to fuj," vyjádřil se Pohlreich pro eXtra.cz.
Pohlreich se evidentně s ničím podobným nesetkal, ale objektivně tuto lahůdku nezařekl. "Když to někomu chutná, tak prosím," dodal ale s úsměvem, že propečený biftek je prostě přeci jen propečený biftek.