Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Český Ken Robert Paulat sídlí v bytě po Adině Mandlové: Moje kancelář je bývalý pokoj služebné

Český Ken Robert Paulat sídlí v bytě po Adině Mandlové
Zdroj: Se souhlasem Robert Paulat / profimedia
+ Dalších 5 fotografií
Bydlení

Robert Paulat (42) se dostal do povědomí lidí před lety jako model a český Ken. V současné době je majitelem plastické a estetické kliniky, která sídlí v bývalém bytě legendární herečky Adiny Mandlové (†81). Robert se také zanedlouho stane otcem a v rozhovorech pro eXtra.cz promluvil nejen o novém členu rodiny. 

Bývalý model a současný majitel plastické a estetické kliniky Robert Paulat prožívá jedno z nejkrásnějších obodbí v životě. Zanedlouho mu na svět přivede náhradní matka prvního potomka. Kdysi přezdívaný český Ken měl k dětem kladný vztah odjakživa a vychovávat dítě je pro něj jeden ze splněných životních cílů.

Kromě rodinného života se mu daří také po profesionální stránce a jeho klinika sídlí v bytě, kde před lety žila jedna z největších prvorepublikových hvězd Adina Mandlová, která zářila například ve filmech Kristián (1939) nebo Hotel Modrá hvězda (1941).

Robert Paulat: Moje kancelář je bývalý pokoj služebné

„Co se týče úprav, tak byt po Adině Mandlové je předělaný na zdravotnické zařízení. Zůstaly tam skřině po Adině, které nyní slouží jako sklad léků. Jsou tam krásné zdobené stropy, fresky, původní byl i křišťálový lustr, který tam doteď je," řekl v rozhovoru pro eXtra.cz Robert Paulat.

Moje kancelář je bývalý pokoj služebné. Je to nádherný byt. Kouzlo Adiny Mandlové na vás dýchne na každém krok. Mám z toho ohromnou radost," dodal.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy