Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Česko má svou Barbie: Kráska v latexu miluje dominanci, sama ale prožila několik pokusů o zneužití

Slavěna jako novodobá Barbie.
Zdroj: Se souhlasem Slavěny
+ Další 3 fotografie
barbie

Na první pohled krásná blondýnka s něžnou tváří, pod kůží ale pořádně dominantní dračice. Přesně tak by se dala charakterizovat svůdná Slavěna. Kráska, která se snaží prorazit v hudebním průmyslu a rozhodně si neklade malé cíle, totiž miluje latex a roli dominy. Jak ale prozradila pro eXtra.cz, její záliba má i praktické sklony. Nesnáší totiž cizí dotyky, za což dost možná může i smutný fakt, že několikrát čelila pokusu o zneužití.

Jako snad každá země na světě, i Česká republika musí mít svou Barbie v živé verzi. Tou je blonďatá svůdnice, která si na sociálních sítích říká Slavěna Tiger. Ta sice vystudovala strojní fakultu v Brně, její cíle ale leží někde jinde než ve strojírenském odvětví. Věnuje se totiž hudbě, sama si píše písničky a nyní chystá vlastní kolekci songů. Navíc bude brzy dělat předskokanku na velkých koncertech zahraniční megahvězdy, která má miliony sledujících na sociálních sítích.

Slavěna je blízko svému velkému snu, touží totiž být známá po celém světě. K tomu jí má dopomoci i její vzhled silikonové Barbie panenky. Blondýnka však není žádné něžné poupátko. Jak nám sama prozradila, má velmi dominantní sklony, čímž se nijak netají. Miluje latex a vzrušuje ji ho nosit.

Slavěna cítí nechutenství z dotyků

"Za celý život jsem za latex a boty na podpatku utratila kolem 1 milionu korun," uvádí Slavěna pro eXtra.cz s tím, že ji latex vzrušuje. Už v 15 letech si doma fotila fotky na podpatcích. "V latexu se mi líbí ta ochrana, nedostupnost, vzrušující doteky přes něj a to, že vypadám jako nahá, ale nejsem. Také cítím nechutenství z doteků kůže na kůži a mám fobii z pohlavních nemocí," vysvětluje dominantní Barbie.

Ačkoli vypadá jako Barbie, byť s menším tuningem v oblasti hrudníku, nehodlá prý nikoho kopírovat. "Nechci se nikomu podobat. Jsem leader. Všichni ve světě BDSM a nejen tam začali kopírovat mě. Až mi to kolikrát přišlo vyloženě ubohé. Ale naučila jsem se to brát jako poctu. Takže děkuji všem, kteří mě kopírují," dodává sebevědomě.

Jak se na její výstřední slabost tváří rodina? "Máma si myslí, že jsem úchylačka. Což je pravda. Dominantní jsem po otci. Sestra je právnička a tyto věci se jí vůbec nelíbí. Celkově to rodina neschvaluje. Ale protože jsem samostatná bojová jednotka už hodně let, začínala jsem s nulou na účtu a měla dvě práce, tak nemají právo věci ovlivnit," říká Slavěna.

Čelila pokusům o znásilnění

Bohužel se za svou kariéru setkala i s nevyžádanými sexuálními zprávami. "To umím ignorovat. Horší je sexuální obtěžování v běžném životě ze strany mužů, se kterým se setkávám téměř pokaždé, když cokoli potřebuji. Byť platím jako slušný občan za všechno do posledního groše. Když to slyší například lidé v telefonu z mého okolí, nestačí se divit. Jsou šokováni, jak se někteří muži chovají k ženám, když se s nimi ocitnou sami," zmiňuje negativní zkušenost.

To ale ještě není to nejhorší, čemu musela čelit. "Párkrát se mi v životě stalo, že se mě někdo pokoušel znásilnit. Tak se dodnes obávám, že jsem je vyděsila víc, než si mysleli, že vyděsí mě," dodává mnohoznačně.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy