Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Češka Anička (23) se změnila k nepoznání: Po anorexii obří rty a prsa osmičky

Proměna Anny Divine.
Zdroj: Se souhlasem A. Divine, koláž eXtra.cz
+ Dalších 5 fotografií
Proměna

Třiadvacetiletá Anna Macháčková vystupuje na sociálních sítích jako Anna Divine. Původně dělala modeling, jenže ten ji dohnal až k anorexii, jak přiznala pro Super. Nyní se pohybuje hlavně v online světě a podstupuje řadu plastických a kosmetických úprav. 

Anna Macháčková alias Anna Divine se pohybuje na sociálních sítích již řadu let a do dnešních dnů posbírala přes dvacet tisíc sledujících. Zpočátku přidávala fotografie z modelingu, kterému se od mladistvých let věnovala, ale tomu je nyní konec.

Modeling ji totiž dle jejích slov dohnal až k anorexii.Nemám na to hezké vzpomínky. Byla jsem jen tělo, nikoho jsem nezajímala. A právě proto jsem spadla do anorexie, se kterou jsem se léčila,“ prozradila webu Super. Při výšce přes 170 centimetrů váží 51 kilogramů. Původně měla podepsanou smlouvu se dvěma modelingovými agenturami, ale nakonec se rozhodla s modelingem jako takovým skoncovat. 

Prsa má osmičky

Na sociálních sítích si také nešlo nevšimnout její veliké proměny, kterou v průběhu let prošla. Nechala si zvětšit prsa, rty a upravit i další části těla. A důvod?Už chci být jen sama za sebe. Dělat si se svým tělem to, co chci já. Mám už podruhé zvětšená prsa, teď implantáty s obsahem 820 mililitrů (což jsou osmičky, pozn. red.),nechala se slyšet Anna Divine.

Kromě toho oplývá i řadou tetování, a to hlavně na rukou, ale také na pravém stehně nebo krku „Chystám se na další tetování, i s nimi jsem sama sebou, nikdo mi už do toho nemůže mluvit a jsem takhle se sebou spokojená,“ prozradila dále.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy