Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Celebrity prchají před zimou: Mořská víla Schneiderová, těhotná Hanychová nebo provokatérka Slováková

Jitka Schneiderová, Agáta Hanychová nebo Nela Slováková. Celebrity prchají do exotiky
Zdroj: Se souhlasem Agáty Hanychové/Nely Slovákové/Jitky Schneiderové/koláž eXtra.cz
+ Dalších 20 fotografií
Zimní exotika

Do Česka konečně přišla ta pravá zima a někteří její příznivci jásají. Zatímco mnoho lidí, včetně českých osobností, si užívá zimní radovánky na sněhu, jiní zase prchají za teplem do zahraničí. I letos celebrity sahají po těch nejexotičtějších destinacích. Manželé Vémolovi zamířili na Mauricius, herečka Jitka Schneiderová zase posílá po Instagramu pozdravy z Thajska. Kde nyní potkáte naše slavné tváře? 

Sotva začalo sněžit, rozprchly se české celebrity za sluníčkem. Slavní berou v posledních dnech a týdnech útokem především ty nejexotičtější destinace. Ty jsou navíc díky ukončení epidemiologické situace, která v předchozích dvou letech potrápila celý svět, konečně nyní znovu otevřeny bez jakýchkoli omezení.

Vémolovi vyrazili na Mauricius

Manželé Vémolovi vyrazili na Mauricius. Karlos a Lela navíc dovolenou v exotickém ráji pojali jako svatební cestu a o to více si pobyt v zahraničí užili. Nejen oni, ale i mnoho dalších známých tváří.

Herečka Jitka Schneiderová nyní posílá slunečné pozdravy z Thajska, kde se společně s ní nachází i herecký kolega Jiří Macháček. Samozřejmě nemohlo chybět společné foto. "Po těch všech letech..." napsala ke snímku na Instagramu. Fanouškům tak dopřála shledání Samotářů.

Za sluníčkem vyrazila i těhotná Agáta Hanychová společně s partnerem Jaromírem Soukupem. Dvojice si dopřála prodloužený víkend ve španělské Marbelle. "Já to tady prostě miluju. Je potřeba občas sundat pyžamo a vstát z gauče. Těhotenství není nemoc," vzkázala Hanychová svým holčičkám přes Instagram.

Na nejdelší cestu se vydali manželé Marešovi. Monika a Leoš totiž s malou dcerkou už po Novém roce vyrazili na Floridu. Pláže si nyní užívá i Nela Slováková, která si právě dopřává měsíční odpočinek na Srí Lance.

Influenceři berou útokem Dubaj

Mezi influencery a modelkami je čím dál víc atraktivní Dubaj. Spojené arabské emiráty jsou tak oblíbené především mezi mladšími generacemi. Letos je stihla navštívit třeba Natálie Grossová společně s Adamem Kajumim, modelka Natálie Kočendová nebo Nikola Treterová. A kdo další? Podívejte se v galerii, jak vypadá zimní exotika našich hvězd.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy