Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Celebrity a jejich mazlíčci: Požíračka mravenců, ochranitelka či divoška Frankie

Celebrity a jejich mazlíčci: Požíračka mravenců, ochranitelka či divoška Frankie
Zdroj: Foto se souhlasem Natálie Mykytenko a Dominiky Myslivcové
+ Další fotografie

Pes je nejlepší přítel člověka - a tyhle celebrity to mohou s radostí potvrdit. Podívejte se na fotky těch nejroztomilejších pejsků showbyznysu, kterým pro jejich pěkné oči projde u jejich slavných majitelek pojídání mravenců, vrčení i spaní v posteli.

Dominika Myslivcová

Francouzský buldoček Fendi má v srdci Dominiky Myslivcové (26) zvláštní místo. Sama Domča přiznala, že je to jediný chlap v jejím životě, který může zvesela chrápat a prdět a ona mu za to nebude nadávat. Nikomu jinému by tohle prý neprošlo!

Natália Mykytenko

Natália Mykytenko (23), účastnice reality show Svatba na první pohled, je hrdou majitelkou francozského buldočka. Toby, jak se pejsek jmenuje, má navíc ještě brášku, německého špice. "Prosím, milujte svoje pejsky jak nejvíc to jde a věnujte se jim. Vždyť se na to nejde ani zlobit," apelovala na fanoušky Mykytenko.

Simona Krainová

Seznamte se! Angela Vágner Krainová je zvědavá čivava, vášnivá hrabalka plážového písku, požíračka mravenců a nadšená psí influencerka. Simona (48) své psí holčičce založila vlastní profil na Instagramu. Slavná modelka Angelu miluje a bere ji jako právoplatného člena rodiny.

Gabriela Koukalová

Bývalá česká reprezentantka v biatlonu Gabriela Koukalová (31) se svým psím miláčkem dokonce sdílí lože. Psí fenka Frankie je prý hrozná divoška a dokáže unavit oba Gábininy rodiče, protože potřebuje denně spousty pohybu.

Markéta Konvičková

Čivava Smiley dělá společnost zpěvačce Markétě Konvičkové (26). Markéta si venčení užívá, přestože Smiley vrčí na všechno, co je větší než ona. Děti ráda nemá, ale Markétinu Amálku zbožňuje a miminko dokonce i brání.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy