Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Čauky lidi: Moje socky 5. Expremiér Babiš bude hrdinou nového filmu na Netflixu!

Bývalý premiér Andrej Babiš v podání skvělého imitátora Petra Jablonského se v pondělním satirickém pořadu eXtra.cz Čauky lidi ohlásil svým fanouškům přímo z Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Takovou veledůležitou událost si náš expremiér nemohl nechat ujít a svým followerům svěřil nejen to, že na motivy jeho života chystají nový film na Netflixu, ale nechal je nahlédnout i do svého festivalového programu.

Šéf hnutí ANO Andrej Babiš v podání imitátora Petra Jablonského začal své pravidelné pondělní hlášení přímo z Karlových Varů, kam se vydal užít si trochu té festivalové atmosféry a nechat své sledující nahlédnout do svého soukromí. Na místě si samozřejmě nenechal ujít módní přehlídky, které k jeho zklamání byly pouze odrazem krize Fialovy vlády.

Kromě návštěvy léčivého karlovarského pramene a plánů, na jaké snímky se během festivalu chystá podívat, svým fanouškům prozradil i zákulisí jeho spolupráce s internetovou platformou Netflix. Ta totiž plánuje natočit o našem bývalém premiérovi film. Ačkoliv byl překvapen, že se mu producenti neozvali mnohem dříve, z názvu plánovaného snímku Bureš 007 byl značně rozčarován. Další z expremiérových zážitků z 56. ročníku slavného filmového festivalu se dozvíte ve videu.

VŠECHNY DÍLY NAŠEHO GENIÁLNÍHO SATIRICKÉHO POŘADU ČAUKY LIDI NAJDETE ZDE.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy