Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Čauky lidi, 55. díl: V maratonu obštrukcí bychom podle expremiéra vyhráli!

Bývalý premiér Andrej Babiš v podání skvělého imitátora Petra Jablonského si tentokrát v satirickém pondělním pořadu eXtra.cz Čauky lidi vzal na paškál neúspěch českých sportovců na olympiádě a odhalil, kdo může za větrné počasí posledních dní.

Bývalý premiér Andrej Babiš v podání skvělého imitátora Petra Jablonského ve svém pravidelném pondělním hlášení vyjádřil naději, že po skončení olympijských her budou diváci opět sledovat hlavně jeho pořad.

České dvě medaile jsou podle expremiéra málo, ale je to podle něj proto, že na olympijských hrách nejsou pro nás výhodné disciplíny, jako třeba maraton obštrukcí, ve kterém vyniká Tomio Okamura.

"Nečekejte, že dostanu kov nebo okov," dodal Babiš, který se však zároveň pochlubil tím, že vyhrál bronz, protože se hlásí ke svému slovenskému původu. Kouče českých hokejistů Filipa Pešána prý upozorňoval na špatnú taktiku. Podle Babiše totiž nebylo dobré vyhrávat nad Ruskem. Situaci by mohl podle expremiéra zachránit čerstvě padesátiletý Jaromír Jágr. "Vrať se nám, dědo," prosí Babiš.

Za současné povětrnostní podmínky, tedy vichre a orkáne, pak nemůže podle Babiše nikdo jiný než nová Fialova vláda. Na závěr pořadu se pak expremiér rozmluvil i o svých prezidentských ambicích.

VŠECHNY DÍLY NAŠEHO GENIÁLNÍHO SATIRICKÉHO POŘADU ČAUKY LIDI NAJDETE ZDE.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy