Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Agáta žárlit nemusí. Exmanželka Dopity ukázala nový objev. Jako by mu z oka vypadl

Bývalka Mirka Dopity je znovu šťastná.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Pavel Dvořák/Instagram Jana Čecha
+ Dalších 15 fotografií
Štěstí

Bývalá manželka Mirka Dopity Tereza Dopita po rozvodu opět září štěstím. S novým partnerem Janem Čechem si užívá života, jak je vidět na jejím Instagramu. Pohledný sportovec svou přítelkyni a dceru bere všude možně po světě. Naposledy se vyfotili v Rakousku na horách, předtím navštívili například Maltu.

Bývalé manžele Miroslava Dopitu a Terezu Dopitu, dříve Halodovou, už dnes nic nespojuje. Rozvod proběhl v přátelském duchu a každý nyní už žije s někým jiným. Mirek Dopita moc dlouho svobodný nezůstal. O Vánocích totiž pojal za manželku svou dávnou lásku Agátu Hanychovou, se kterou má syna Kryšpína.


Na nic však nečekala ani jeho bývalá žena Tereza, která je nyní šťastná po boku vysportovaného krasavce Jana Čecha. S ním a s jeho dcerkou absolvovala už několik dobrodružství. Předtím spolu řádili u moře na Maltě, nyní si užívají krásy hor v Rakousku, jak se chlubí na svých Instagramech. Zdá se, že se Terezin vkus nezměnil. Její nynější přítel se totiž dost podobá tomu předchozímu.

Co vlastně stálo za krachem vztahu?

Tereza a Mirek Dopitovi spolu zažili krásná léta. Společně procestovali svět a trvale bydleli na Bali. Poté se však začalo spekulovat o nevěře, tentokrát ze strany partnerky, což se posléze potvrdilo i redakci eXtra.cz. „Mirek svou ženu strašně miloval. Byla pro něj vším. Pak jí ale přišel na nevěru. Ona paralelně s ním udržovala další vztah, což před časem prasklo a Mirka to zničilo,“ řekl zdroj pro eXtra.cz.


Tereza Dopita obvinění z nevěry nepopřela ani nepřiznala. Když se ale Mirek Dopita vrátil k Agátě, ona byla vlastně šťastná. „Jsem ráda, že to potvrdili. Hlavně kvůli Kryšpínovi. A osobně mě těší, že je o Mirka postaráno,“ řekla tehdy pro Expres.cz.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy