Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Bývalá dětská hvězda Bynes skončila na psychiatrii: Kvůli skandálnímu chování musí podstoupit léčbu

Z bývalé dětské hvězdy Amandy Bynes je troska.
Zdroj: Profimedia, koláž eXtra.cz
+ Dalších 5 fotografií
Propuštění

Bývalá dětská televizní hvězda Amanda Bynes (37) byla tento týden propuštěna z psychiatrické léčebny. Do té nastoupila poté, co minulý měsíc zaplnila stránky médií, když se potulovala nahá po ulicích Los Angeles. Informoval o tom web Page Six.

Amanda Bynes byla jednou z nejnadějnějších mladých hereček Hollywoodu. Objevila se ve filmech jako Co ta holka chce, Super náhradník nebo Královna ročníku. Jenže následně jí byla diagnostikována bipolární porucha a od té doby se u ní střídají různé nálady.

Minulý měsíc ji svědkové zahlédli, jak se prochází nahá po ulicích Los Angeles. „Amanda Bynes chvilku cosi křičela na jedno z projíždějících aut a následně sama zavolala na linku 911,“ popsal svědek podle webu Page Six. Následně pro herečku přijela policie a odvezla ji na psychiatrii v Jižní Kalifornii.

Znovu začne s léčbou

Po třech týdnech v psychiatrické léčebně byla v pondělí 10. dubna propuštěna, jak informoval web TMZ. Nyní se očekává, že znovu začne se svou domácí léčbou.

Její bývalý snoubenec Paul Michael prozradil, že Amanda před incidentem přestala užívat léky, což mohlo způsobit její zvláštní chování. Několik dní měla i žít na ulici.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy