Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Byla hostem na svatbě Harryho a Meghan: Známost s královskou rodinou otevírá dveře, říká Peacock

+ Dalších 6 fotografií

Gabriela Peacock patří k nejoblíbenějším a nejžádanějším nutričním terapeutkám vůbec. Dostalo se jí velké cti a spolupráci navázala i s britskou královskou rodinou. Jak přiznala v rozhovoru pro eXtra.cz, tím, že sestavovala jídelníčky celosvětově váženým osobám, se jí zcela změnil život. Na její rady ohledně výživy se stojí fronty. 

Gabriela Peacock je uznávanou nutriční specialistkou, která s výživou pomáhala i britské královské rodině. Sblížila se s nimi natolik, že v roce 2018 byla mezi zvanými hosty na svatbě prince Harryho a Meghan. Jak přiznala v rozhovoru pro eXtra.cz, tato spolupráce jí zcela změnila život a otevřely se jí tak další dveře k významným klientům.


Ke královské rodině se dostala díky známostem. "Díky klinice. Já si myslím, že když máte jednoho klienta, který je spokojený s tím, co jste mu navrhla, tak se potom děje to, že vám doporučí další a další lidi," říká kráska. "Spolupracujeme stále. Je to úžasné samozřejmě. Akorát já nerada rozlišuji mé VIP klienty, můj přístup je vždycky stejný," vychvaluje si spolupráci.

Gabriela se výživovou poradkyní nikdy stát nechtěla

Díky tomu, že s jídelníčkem pomáhala členům královské rodiny, se stala ještě žádanější a o její rady ohledně výživy by stál snad každý. Fakt, že se jí touto spoluprací změnil život, vnímá i ona. "Určitě to tak je. Takhle to funguje. Tím, že mám takové klienty, tak mi to otevřelo hodně dveří," přiznává upřímně.


Čím je její přístup ke klientům jedinečný a z jakého důvodu se těší tak velké oblibě? "Já si myslím, že to je tím, že navrhuji plány, které opravdu můžete dodržet, které nejsou strašně striktní a nesmyslné. Je to založené všechno na vědě a je strašně důležité uvědomit si, že lidé chtějí žít a nemůžete je trápit. Podle mého názoru je to jenom o balancu a musíme si užívat. Ale samozřejmě mu i něco vracet," říká.

O kariéře výživové poradkyně však nikdy nesnila. "Nechtěla jsem. Já jsem dělala léta modeling, ale chtěla jsem se vrátit zpátky ke studiu a našla jsem si vysokou školu biochemie a najednou se mi otevřely oči. Jako modelka navíc stále slyšíte, co jíst, a stále vám někdo dává bláznivé rady. Chtěla jsem vědět, co je pro to mé tělo dobré," vysvětluje.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy