Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Brouk Pytlík Emma filmovou kritičkou: Nechápete humor, tvrdí o seriálu Eliška a Damián

Emma Smetana učaruje cestovateli časem.
Zdroj: Se souhlasem TV Prima
+ Dalších 7 fotografií
eliška a damián

Zbrusu nový seriál TV Prima Eliška a Damián se stal terčem ostré kritiky. Nejvíce to za svůj herecký výkon schytala Emma Smetana. Ta si ale na svém Instagramu nyní zahrála na filmovou kritičku a pro vše má vysvětlení. Seriál i sebe samu brání zuby nehty. 

TV Prima stihla odvysílat teprve první díl svého nového seriálu Eliška a Damián, avšak kritika na sebe nenechala dlouho čekat. Lidé se shodují – je to podle nich propadák a příšerná slátanina. Nejvíce to ale odnesla Emma Smetana, kterou diváci za její herecký výkon cupují na kousky. Smetana v tom má však jasno – kritiky má za nechápavce, co nemají smysl pro humor. A sama se na Instagramu pustila do vysoce odborného rozboru.

Chyba prý není v kvalitě seriálu, ale v těch, kdo měli vysoká očekávání, která mít vlastně neměli. “Netočíme celovečerák do kin ani velkoseriál s rozpočtem Netflixu nebo HBO,” rozčiluje se Emma a dodává, že točili za omezených finančních i časových podmínek.

"Nakládačka přijít musela a já věděla spolehlivě, že nepřijít nemohla. Čím jsme už od začátku štvali? Námět je svým způsobem úlet, já sama dlouhodobě polarizuju už jen tím, že jsem, Robertova paruka budí vášně od prvních ukázek a tak dále... Já můžu říct s čistým svědomím, že jsme přesně věděli, co točíme. Odlehčený jednoduchý příběh pro celou rodinu, trochu ozvláštněný dvěma časovýma rovinama. Nic víc, nic míň," ​má jasno. 

Doporučené video: Rozhovor s Emmou Smetanou o seriálu Eliška a Damián.

Emma si kritiku vyložila jako pochvalu 

Nejvíce hejtů bylo adresováno právě na herecký výkon Smetany, které například Mirka Spáčilová vytkla, že repliky “trousí jakoby mimochodem”. Představitelka Elišky má ale vysvětlení i k tomuto a komentář významné kritičky si přebrala jako pochvalu: “Vykládám si to jako pochvalu na způsob svého civilního herectví,” prohlásila.

Mnohé také nenechala chladné scéna, kdy Eliška přepere o 40 kg těžšího muže. Přijde vám to zvláštní? Jenom nechápete humor! “Kritici přehlíží lehkost, se kterou se to celé odehrává. Ten seriál ani herci, co v něm hrajou, se neberou vážně. Místy si děláme legraci sami ze sebe,” nepřipouští si ani další možný kritický komentář.

Ačkoliv byly upoutávky na seriál Eliška a Damián vidět téměř všude a diváci byli lákáni na zamilovaný příběh s fantastickými prvky, dočkal se extrémního propadu. Na platformě ČSFD má zoufalých 7 % a zařadil se tak na 56. místo v žebříčku nejhorších seriálů historie.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy