Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Britney Spears a její šokující přiznání: Alkohol ve 13 letech i potrat ve sprše, zatímco jí Timberlake hrál na kytaru

Britney Spears se rozvádí.
Zdroj: Profimedia
+ Dalších 6 fotografií
Šokující informace

Popová diva Britney Spears (41) již řadu let šokuje. Nyní však přišla se svými memoáry s názvem Žena ve mně, které jsou napěchované nečekanými informacemi. Zpěvačka, která byla dlouhá léta v opatrovnictví svého otce Jamieho Spearse (71), popsala nejen své strasti s tátou, ale promluvila i o svých bývalých vztazích a o tom, že s alkoholem začala již v dětství, jak napsal web Independent.

Memoáry Britney Spears s názvem Žena ve mně vyšly 24. října a spustily vlnu senzace. Popová diva v nich totiž dopodrobna popisuje svůj život plný vzestupů a hlavně pádů.

Jedna kapitola líčí její komplikovaný vztah se zpěvákem Justinem Timberlakem (42), s nímž měla vztah v letech 1999 až 2002. Pár spolu dokonce čekal dítě, což Britney zveřejnila až nyní. „Justin mě přesvědčil, že pro dítě teď není v našich životech místo. Kdyby to bylo jen na mně, nikdy bych to neudělala. Justin si byl jistý, že nechce být otcem. Dodnes je to jedna z nejbolestnějších zkušeností, jakou jsem v životě zažila,“ napsala ve své knize, jak citoval web People.

Britney se tak odhodlala k radikálnímu a život ohrožujícímu kroku. Aby vše udržela v tajnosti, rozhodla se doma bez dohledu lékaře spolykat pilulky, po nichž dlouhé hodiny ležela v agónii ve sprše. A Timberlake? Ten jí mezitím údajně hrál na kytaru, místo toho, aby jí zavolal lékaře či sanitku.

Alkohol od 13

To ale není vše, co ve své knize práskla. Přiznala, že během jejich vztahu Timberlakea podvedla, líbala se s jiným mužem. Justin měl v té době také milostný poměr, a to hned s několika dalšími ženami. „Já byla zobrazována jako lehká holka, zatímco Justin byl miláček Ameriky,“ napsala. Co se týče jejich rozchodu, ten proběhl velmi drsně a rychle., Během natáčení klipu k písni Overprotected jí poslal krátkou esemesku: „Je konec!!!“ V tu chvíli se Britney rozplakala, jak napsal Independent.

Problém však neměla Britney jen v milostných vztazích, ale i s alkoholem. Koktejly zvané „toddies“ začala i se svou matkou pít už ve třinácti letech. V knize tvrdí, že jezdily dvě hodiny na pláž, kde si dávaly alkoholické daiquiri. Během jízdy prý také popíjela koktejl White Russian.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy