Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Brian Austin Green potvrdil rozvod: Megan Fox opustila herce z Beverly Hills 90210

Brian Austin Green potvrdil rozvod: Megan Fox opustila herce z Beverly Hills 90210
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 8 fotografií
odloučení
Herec Brian Austin Green (46) potvrdil, že se po 10 letech manželství rozvádí s krásnou Megan Fox (34). O rozpadu vztahu jednoho z nejatraktivnějších párů Hollywoodu se spekulovalo už delší dobu, Green však šel ven s pravdou až nyní ve svém podcastu.

Brian Austin Green, nejlépe známý ze seriálu Beverly Hills 90210, přiznal, že se rozvádí s Megan Fox. O odloučení promluvil ve svém podcastu a řekl, že s rozchodem přišla herečka poté, co se vrátila z natáčení filmu, které probíhalo daleko od domova. „Řekla, že když byla daleko a pracovala sama, cítila se být víc sama sebou a že si myslí, že by to měla zkusit takhle fungovat i nadále,“ uvedl herec.

Ačkoliv se Green nejdříve cítil šokovaně a naštvaně, prý si uvědomil, že se na Megan nemůže zlobit za upřímnost. „Nikdy jsme si nic špatného neprovedli. Ona byla vždy upřímná ke mně a já byl upřímný k ní. Měli jsme skvělý vztah, já ji budu navždy milovat a vím, že ona bude navždy milovat mě,“ řekl krasavec ze seriálu Beverly Hills 90210.

Herec se podělil rovněž o to, že se svou bývalou partnerkou hodlá i nadále jezdit například na rodinné dovolené, protože rodina je to, na co se chtějí oba soustředit. Zároveň doufá, že rozchod mezi nimi nevyvolá nepěknou atmosféru. „Je mou nejlepší kamarádkou 15 let a já to nechci ztratit,“ popsal.

Pocit ztráty

Po dlouhém rozhovoru bývalí partneři došli k závěru, že ačkoliv je pro Megan rozchod zřejmě nutný k tomu, aby byla sama sebou, oba budou cítit určitý pocit ztráty a budou se s ním muset vyrovnat. Zároveň ale chtějí do budoucna jeden s druhým vycházet dobře a soustředit se na výchovu 3 dětí, které herečka Greenovi během 10 let manželství porodila.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy