Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Božská Dara Rolins opět ohromila neskutečnou postavou: Fanoušci z její fotky v plavkách šílí

 Dara Rolins opět ohromila neskutečnou postavou: Jsem na muže, ale na vás se nemohu vynadívat, vzkazují jí fanynky
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Se svolením Dara Rolins
+ Dalších 6 fotografií

Zpěvačka Dara Rolins se i v padesáti letech pyšní neskutečnou postavou. Známá blondýnka, které by její věk tipoval jen málokdo, se svou formou pochlubila na Instagramu, a to snímkem v bikinách. Fanouškům poslala pozdrav od moře, kde právě nyní tráví čas se svými nejbližšími. "I když jsem stopro na mužské, na vás se občas nemohu vynadívat," vzkazují jí fanynky. Dara zkrátka vypadá úchvatně. 

Dara Rolins se před pochmurným podzimním počasím vyrazila schovat do exotické destinace. Zpěvačka právě nyní totiž tráví čas u moře, odkud také poslala pozdrav fanouškům.

Na sociálních sítích nebyla v posledních dnech příliš aktivní, což nyní objasnila. Užívá si chvíle se svými nejbližšími. "I když to vypadá, že jsem tu sama se sebou, opak je pravdou. Ukecat moji rodinku, aby si se mnou dali společnou fotku, je nadlidský výkon, o to ochotněji mě pak vždy vyfotí samotnou. Tak teda za nás všechny pozdravujeme z naší dovolené, za kterou mohou Lolininy týdenní prázdniny ve škole," rozepsala se pod snímky v bikinách, kterými opět šokovala své fanoušky. Dara se totiž pyšní neskutečnou postavou a vypadá snad čím dál lépe.


Věk by jí věřil jen málokdo

Tomu, že Dara zanedlouho oslaví 51. narozeniny, by věřil nejspíš jen málokdo. Známá blondýnka totiž srší elánem a až nakažlivě pozitivní energií. Postavu má více než ukázkovou. Dara se pyšní vypracovaným bříškem a tělem pevným jako skála. Vypadá nejméně o deset let mladší.

Nemá to ale zadarmo. Nejen o tom, jak se udržuje v kondici, se Dara rozpovídala před časem v rozhovoru pro eXtra.cz, který si můžete přehrát níže.

Fanoušci jí ale vynaloženou dřinu a píli zákonitě vracejí. A jinak tomu nebylo ani u zpěvaččina posledního snímku v bikinách, kde se Dara od svých příznivců opět dočkala obdivujících komentářů. "Já chci být tak krásná ve vašem věku, jako vy" nebo "I když jsem stopro na mužské, na vás se občas nemohu vynadívat. Vypadáte skvostně a šťastně!" – vzkazují fanynky zpěvačce v komentářích. S Darou se mohou setkat v pátek 3. listopadu na akci ELLEphoria, která je zaměřená na nejnovější kosmetické trendy, o nichž bude mluvit i slavná zpěvačka.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy