Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Božská Cher: V 76 letech se prošla po mole v podpatcích a ukázala neskutečnou postavu

Zpěvačka Cher.
Zdroj: Profimedia, koláž eXtra.cz
+ Další 3 fotografie
Legenda

V Paříži začal týden módy a návrháři světoznámých značek předvádějí své nové kolekce veřejnosti. Letošní ročník však převzaly otěže místo modelek spíše celebrity. V Itálii, kde se týden módy konal před týdnem, se na mole objevily influencerky Kim Kardashian či Paris Hilton a v Paříži zazářila zase zpěvačka Cher (76). Nutno navíc podotknout, že si dokázala ukrást celou show pro sebe. V téměř osmdesáti letech totiž vypadá neskutečně. O akci blíže informoval zahraniční Vogue.

Zpěvačka Cher asi během natáčení filmu Čarodějky z Eastwicku (1987) objevila lektvar mládí. Jak jinak si totiž vysvětlit, že i ve svých šestasedmdesáti letech vypadá tak o čtyřicet let mladší a postavu má jako bohyně.

Zazářila na mole francouzské značky Balmain, která předvedla svou novou jarní a letní kolekci v rámci pařížského týdne módy. Pařížský týden módy je největší módní událost na světě, nejznámější značky předvádějí své kolekce nejdříve v New Yorku, Londýně, Miláně a následně v Paříži.

Legenda Cher zářila na mole

Tento rok byly přehlídky ve znamení celebrit. Na přehlídce značky Versace se objevila DJka a influencerka Paris Hilton, na mole módního domu Dolce and Gabbana zase influencerka Kim Kardashian a nyní se na přehlídce Balmain ukázala legendární zpěvačka Cher.

Návrhář Olivier Rousteing ji pozval, aby přehlídku zakončila, a ona to udělala ve velkém stylu. Na mole se ukázala v upnutém body ze spandexu s hlubokým výstřihem, ramenními vycpávkami a ve vysokých botách na podpatku a vypadala naprosto famózně. Jak informoval zahraniční Vogue, jednalo se o naprosto legendární a nezapomenutelný moment.

Přestože je zpěvačce, která se na hudební scéně pohybuje více než padesát let, neskutečných šestasedmdesát, na mole byla jako doma a na podpatcích chodila tak ladně, jako by na sobě měla tenisky, což je viditelné i z videí na Instagramu.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy