Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Boxer (†39) nezvládl lockdown, upil se k smrti: Našli ho mezi lahvemi od vodky

Boxer (†39) nezvládl lockdown, upil se k smrti: Našli ho mezi lahvemi od vodky
Zdroj: Just Giving
Úmrtí

Bývalý boxer Benjamin Nicolas Davies (39) prohrál letitý boj s depresemi. Podle portálu Yorkshire Live byl sportovec nalezen mrtvý ve svém domě ve Scarborough. Příčina smrti přitom byla víc než jasná. Jeho tělo bylo totiž obklopeno prázdnými lahvemi vodky.

Benjamin Nicolas Davies bojoval během svého života s těžkými depresemi. Když pak přišla pandemie a s ní lockdown, izolace byla na bývalého boxera příliš. Své problémy řešil alkoholem, což se mu stalo osudným.

Daviesovo tělo našli bez známek života v jeho bytě a všude kolem byly prázdné lahve od vodky. Někdejší boxer zemřel na akutní otravu alkoholem. 

Vrchní koroner pro North Yorkshire neoznačil smrt Daviese jako sebevraždu, protože bývalý boxer nikdy nepřemýšlel o tom, že by si sám vzal život.

O pomoc nikdy nepožádal

Davies se potýkal se závislostí na alkoholu od roku 2017, kdy skončil aktivní kariéru. Deprese v minulosti řešil také drogami. I proto jeho matka chtěla, aby se k ní sportovec nastěhoval. Její pomoc ale Davies odmítl a raději žil sám. Jeho matka prohlásila, že by si její syn "nikdy neřekl o pomoc".

Rodina a nejbližší přátelé Daviese popisují jako laskavého, usměvavého a loajálního člověka. „Pro kohokoli by udělal cokoli. Byl velmi starostlivý. Zdálo se, že mu záleželo víc na ostatních než na sobě,“ uvedl jeho bratr Jon pro web Examiner Live. Davies démony zaháněl po svém, což se mu stalo osudným.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy