Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Bolestná ztráta otce i novorozeného syna: Pastrňákův život je protkaný tragédiemi

Bolestná ztráta otce i novorozeného syna: Pastrňákův život je protkaný tragédiemi
Zdroj: Profimedia
Úmrtí v rodině

Hokejista David Pastrňák si v zámořské NHL plní svůj sen, přesto ale jeho život není takové peříčko, jak by se mohlo zdát. Osud mu totiž připravil dvě obrovské rány. Nejprve mu zemřel otec Milan na rakovinu, když Davidovi bylo 17, teď zase přišel o malého synka. Pouhých šest dní po porodu...

David Pastrňák vděčí za svou slavnou kariéru z velké části svému tátovi Milanovi. Ten Davida odmalička vedl k hokeji a prakticky každou volnou chvíli spolu trávili na zimním stadionu. Milan byl totiž hokejový trenér.

Úspěchů syna se nedožil

Vše zkomplikoval Milanův odchod od rodiny, David však u hokeje zůstal a na svého tátu se často obracel s radami. Byl to právě Milan, kdo mladému Davidovi doporučil v patnácti letech vycestovat za hokejem do Švédska. Největších úspěchů svého syna se ale nikdy nedožil.

Když bylo Davidovi sedmnáct let, zasáhla ho tragická zpráva. Jeho táta podlehl 21. května 2013 rakovině. S tou bojoval už delší dobu, nakonec ale zhoubné nemoci podlehl. Ačkoliv smrt otce šikovného útočníka zasáhla, zvládl vše překonat a stal se jedním z nejlepších hráčů NHL.

Ztráta syna

David si dlouhé roky užíval pohádkový plat a status světové hvězdy. Dařilo se mu i v soukromí, když začal v roce 2018 chodit s krásnou Rebeccou. Před nedávnem pak zamilovaný pár ohlásil radostnou novinu. Čekali miminko.

Osud ale hokejistovi připravil další těžkou ránu. David dnes oznámil, že jeho malý chlapeček Viggo zemřel. Pouhých šest dní po porodu...

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy