Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Bolestivý rozchod Bagárové s Muradovem: Kamuflovaný úsměv, pak tiché slzy na kolonádě

Monika dělala první poslední pro to, aby se nerozplakala.
Zdroj: eXtra.cz/Jiří Masojídek
+ Dalších 21 fotografií
Rozchod

Snaží se být statečná a nedat na sobě znát bolest, avšak na Monice Bagárové je vidět, že s ní rozchod s Makhmudem Muradovem hodně zamával. Ačkoli se v Karlových Varech, kam dorazila z pracovních důvodů a kde jsme se s ní také setkali, celý den držela a rozdávala úsměvy na všechny strany, v jednu chvíli se neubránila slzám.

Doufala, že slepený vztah s otcem její dcerky Ruminky bude fungovat, bohužel se ale znovu spálila. Monika Bagárová v Karlových Varech oznámila, že s Makhmudem Muradovem už zase netvoří pár. Tuto informaci jako první přinesl server super.cz.

"Ano, je to pravda. Rozešli jsme se. Důležité je, že máme nádhernou dceru, která je pro nás oba prioritou, a zůstáváme její milující rodiče,” sdělila Bagárová, která už svůj druhý veřejný rozchod s Muradovem nechtěla řešit a snažila se tvářit, že je naprosto nad věcí.

Slzy na kolonádě

Úsměvy na všechny strany nerozdávala jenom na módní přehlídce Zuzany Černé v hotelu Imperial, ale také ve VIP zóně Mattoni ve stanu, kam následně dorazila. Právě tam se totiž setkala s Petrem Lexou se skupiny Slza a z námi pořízených snímků je zřejmé, že ho opravdu ráda viděla.

Zatímco na oficiálních akcích byla samý úsměv, ve chvíli, kdy si od svých rodičů, kteří ji do Karlových Varů doprovázeli, přebírala dcerku Rumiu, na ni nejspíš dolehla veškerá tíha okamžiku. V ten moment úsměv z jejích očí zmizel a objevil se smutek. Její pocity mohly být umocněné i tím, že plakala i Ruminka.

Nejistá budoucnost

Monika si totiž moc dobře musí uvědomovat, že na dceru zůstala prozatím sama. Ačkoli Makhmud Muradov pro jejich dítě doslova dýchá, je otázkou, zda ho ještě něco drží v České republice. V posledních měsících totiž ve svém rodném Uzbekistánu rozjel vlastní MMA ligu, které se nemůže věnovat na dálku. V minulosti se dokonce mluvilo o tom, že by se tam mohl i politicky angažovat.

Sami se ale podívejte na námi pořízené snímky přímo z kolonády. Takhle smutnou jsme Moniku dlouho neviděli.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy