Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Boj o Rozárku stále pokračuje: Agáta Hanychová a Jaromír Soukup se nemohou dohodnout. Rozhodne až soud

Agáta se vysokých alimentů zatím nedočká.
Zdroj: Se souhlasem TV Barrandov/Pavel Dvořák/eXtra.cz/koláž
+ Dalších 5 fotografií
Boj o dítě

Influencerka Agáta Hanychová (38) a Jaromír Soukup (54) se stále přou o výchovu své společné dcerky Rozárky, která se narodila letos v dubnu. Podle informací Blesku nyní soud zrušil předběžné opatření a celý případ vrátil k Obvodnímu soudu pro Prahu 6. Bývalý pár se totiž nebyl schopen dohodnout, kdo a jak se bude o Rozárku starat.

Spory ohledně výchovy Rozárky dále vřou. Influencerka Agáta Hanychová a mediální magnát Jaromír Soukup se totiž nemohou dohodnout, jak bude výchova jejich dcerky probíhat.

I z toho důvodu skončily pře až u soudu. Ten během týdne rozhodl, že Hanychová musí dcerku předávat Jaromírovi třikrát týdně a také každý druhý víkend, jak píše Blesk. Toto rozhodnutí pak mělo platit až do vynesení konečného rozsudku o rozdělení péče.

Neumějí se dohodnout

Odvolání proti opatření podala jak Agáta, tak následně i Jaromír, který si přeje buď střídavou, nebo plnou péči. Na základě odvolání zrušil odvolací soud toto opatření a celý případ vrátil zpět k soudu v Praze 6.

Čím déle se bude případ táhnout, tím může dojít i k horším naschválům. „Pokud nejsou v souladu a nedokážou se domluvit, nastává prostor ke snaze si škodit. Běžně padají nejrůznější trestní oznámení. Přimlouvám se za urychlené opětovné vydání rozhodnutí s ohledem, aby dítě netrpělo. Ta doba, kdy dítě získávala do péče matka, je dávno pryč,“ uvedl advokát Jan Černý pro již zmíněný web.

Nemocná Rozárka

Rozárka je navíc více než týden nemocná, má zánět průdušek, což momentálně trojnásobnou maminku Agátu Hanychovou velmi trápí. Tak po tejdenním léčení dneska Róza dostala antibiotika. Tak nám držte palce,“ oznámila na svém Instagramu se smutným výrazem ve tváři.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy