Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Boj o přežití na ostrově odstartoval. Kdo je největším favoritem nového Survivoru

Účastníci Survivoru.
Zdroj: Se souhlasem TV Nova, koláž eXtra.cz
+ Dalších 13 fotografií
Survivor 2023

Drsný boj o přežití začal! Reality show Survivor sice na televizních obrazovkách odstartuje až 25.1., ale všichni účastníci jsou již na ostrově v Dominikánské republice, kde zkoušejí své limity. Život v divočině, dva kmeny, známé i neznámé tváře, pro které si letos tvůrci připravili mnohem náročnější podmínky. Diváci už mají své favority, o nichž diskutují na sociálních sítích. Kdo se podle lidí dostane až do samotného finále a komu naopak příliš šancí nedávají? 

Zatímco tvůrci reality show Survivor odkrývají veřejnosti jména účastníků, na ostrově už začal boj o přežití! Všichni soutěžící již prověřují své limity a poznávají nástrahy života v divočině. Cesta za pohádkovou výhrou v podobě 2,5 milionu korun pro ně bude tentokrát o dost náročnější.

Ostrované už bojují

​“Survivor Česko & Slovensko 2023 bude fyzicky i psychicky náročnější než předchozí ročníky, plný nových výzev a nečekaných zvratů. Podmínky na ostrově v Dominikánské republice budou drsnější,” informovali tvůrci na stránkách TV Nova.

Ostrované jsou opět rozděleni do dvou kmenů. Zatímco první kmen je plný hvězdných tváří, druhý tým se skládá z dosud neznámých jmen. Mezi nimi už mají fanoušci dokonce své favority. Jak si podle diváků povede třeba oblíbený moderátor Vašek Matějovský nebo Pítr z Love Islandu? Ten podle lidí moc šancí nemá. "Petrovi dávám týden, maximálně dva," shodují se v komentářích na Instagramu.

Švancimu bude chybět jídlo

Ať si Vašek Matějovský povede jakkoli, už nyní je jasné, že přitáhne pozornost mnoha slečen. "Tak kvůli Vaškovi se rozhodně budu dívat," hlásí nadšeně fanynky, které moderátorovi dokonce připisují velké šance na vítězství. Z celebritního týmu je mnohými favorizován i fotbalista Petr Švancara.

Z druhého týmu lidé naopak favorizují Adama Bůžka, který se prezentuje jako "Český Tarzan." Kulturista a osobní fitness trenér má podle mnohých lidí největší předpoklady pro přežití na pustém ostrově. Necháme se překvapit! První díl Survivor 2023 bude k vidění už 25.1. na Voyo.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy