Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Bohuš Matuš s Lucinkou zapracovali na rozšíření rodiny: Domů si pořídili roztomilé psí miminko

Bohuš Matuš s manželkou Lucií a dcerou Natálkou.
Zdroj: Herminapress
+ Dalších 6 fotografií
nový kamarád

Rodinka slavného muzikálového zpěváka Bohuše Matuše se začíná rozrůstat. Ačkoliv hudebník často mluví o plánech pořídit tříleté dceři Natálce sourozence, jeho žena Lucie se na Instagramu místo fotkou z ultrazvuku pochlubila roztomilým štěňátkem. 

Miminko v rodině

Zpěvák Bohuš Matuš by pro svou manželku Lucii a jejich malou dcerku Natálku udělal první poslední. Štěstí jeho holek je pro něj na prvním místě, a aby do jejich rodiny přibylo ještě o něco více radosti, svolil k tomu, že jejich rodinku rozšíří o dalšího malého člena.

Přírůstkem do rodiny Matušových je roztomilé štěňátko, které pojmenovali Dobby. S malou chlupatou kuličkou se Lucie pochlubila na svém Instagramu. „Miluji tě stejně, jako Dobby miluje ponožky,“ napsala do storíček mladá maminka, která je z psíka velikosti malého plyšáka nadšená stejně jako její tříletá dcera.


Speciální rasa

Lucinčin nový čtyřnohý kamarád sice nemá rodokmen sahající hluboko do historie, přesto je ale naprostým unikátem. „Je to kříženec jorkšíra a pomeraniana,“ prozradil webu Aha! zpěvák, který je jistě rád, že bude mít jeho manželka i parťáka do nepohody.

A že bude nový kamarád Matušovi doprovázet všude, je už teď jasné. Se psím miminkem dorazili na tiskovou konferenci k připravovanému Dvořák Art Festivalu, která se konala na klinice laserové a estetické medicíny Petra Clinic v Praze. Zatímco Bohuš držel na rukou dceru Natálku, Lucie po celou dobu nepustila z náručí rozkošné psí miminko.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy