Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Bohuš Matuš otevřeně: Umím se pěkně rozčílit, říká a prozradil udobřovací techniky

+ Dalších 6 fotografií

Muzikálový zpěvák Bohuš Matuš je stále až po uši zamilovaný do své o devětadvacet let mladší manželky Lucie. V rozhovoru pro eXtra.cz prozradil, jak si svou lásku udobřuje a co mu nedávno řekla dcera, když zpíval.

Dokáže odpouštět

Zpěvák Bohuš Matuš se nedávno pěkně rozlítil, když si z něj novinář Reflexu, Martin Bartkovský, utahoval v jedné ze svých ironických on-line reportáží. Zdá se ale, že nedávné křivdy jsou již zapomenuty. „Už jsem to samozřejmě odpustil a je mi to jedno,“ řekl zpěvák eXtra.cz. „Moje žena mě vždy upozorňuje na to, co kde kdo píše, a já jsem potom pochopil, že to byla sranda,“ dodal Matuš, který se nyní připravuje na roli krále Menelaa v novém muzikálu Troja.

Na to, že si tentokrát střihne zápornou postavu, se Bohuš Matuš dle svých slov těší. „Oni mě všichni mají za takového ťuťánka, ale já se taky umím pěkně rozčílit,“ řekl s úsměvem. Se svou manželkou se ale doma prý vůbec nehádají. „Na moji ženu já se vůbec nerozčiluju. Já jsem hrozně šťastnej, že mám skvělou dceru a skvělou manželku. Lucinka mě uklidnila v jinejch věcech, abych byl pořád tak nějak ve střehu, abych nechodil někam s kamarádama pít. A to mi hrozně pomohlo a za to jsem strašně moc rád,“ pěl ódy na svou životní lásku.

Udobřovací taktika

To, že by měli tichou domácnost, se u nich prý nestává. „Když se moje žena zlobí, tak jsem z toho vždycky hrozně smutnej,“ prozradil zpěvák. Nakonec je to Bohuš, kdo začne sekat dobrotu. „To se vždycky pozná, když začnu doma uklízet myčku, vytírat, uklízet a vařit,“ přiznal muzikant.

Lucie Matušová se stejně jako její manžel věnuje zpěvu i herectví, objeví se někdy známý pár společně v některém z muzikálů? „Moje žena má překrásnou barvu hlasu, ale je stydlivá, ještě je hodně neotřískaná mezi lidma v muzikálech. Kdykoliv šla na konkurz, tak se trošku bála, takže já jí dávám čas a zpíváme si doma,“ řekl o své mladičké manželce.

Jejich malá dcerka Natálka, stejně jako její rodiče, už prokazuje hudební talent. „Se zpěvem mi pomáhá dcera, ona mě strašně ráda poslouchá, když zpívám,“ rozplýval se Bohuš Matuš. „Ale také jsem se jednou rozezpívával a dceruška mi říká: Buď zticha,“ přidal veselou historku ze života otce zpěváka.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy