Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Bizár v Tváři: Vystoupení Saši Rašilova bylo jako z pekla! Porota zůstala v šoku

Jejich představení bylo jako z pekla.
Zdroj: se souhlasem TV Nova
+ Dalších 10 fotografií
show

Osmý díl show Tvoje tvář má známý hlas v televizi Nova přinesl opět řadu skvělých vystoupení. Mezi nimi tento večer vynikl herec Saša Rašilov, který ve společnosti Vojty Drahokoupila a Dalibora Gondíka vyděsil diváky k smrti. Jejich přesvědčivé ztvárnění britské kapely The Prodigy nemělo chybu. Z vítězství se však nakonec radoval někdo jiný.

O pořádnou show se v dalším díle pořadu Tvoje tvář má známý hlas už v úvodu postarala Nikita Machytková, která se vtělila do žhavé Rihanny. Za svůj výkon sklidila potlesk vestoje. „Tomu se říká otvírák,“ prohlásil moderátor Aleš Háma. „Já jsem věděla, že to bude dobrý,“ dodala porotkyně Eva Burešová.

A v rozjetém tempu show pokračovala. Hned po Nikitě nastoupil Václav Kopta coby Tina Turner. V červených šatech to herci opravdu seklo a porotu dostal do kolen i svými tanečními kreacemi. „Vašku, bez tebe by to tu nebylo ono,“ řekl porotce Daniel Dangl.

Rockový nářez a šarmantní Urbánková

Při třetím vystoupení dostal večer rockový nádech. Herečka Denisa Nesvačilová vystřihla energického zpěváka z italské kapely Måneskin. Její převlek se povedl na jedničku, Denisa vypadala famózně a bravurně zvládla i jeho chraplák. „Klobouk dolů,“ zvolal porotce Jakub Kohák.

Po nadupané show zavedl herec Denis Šafařík jako Naďa Urbánková diváky do minulosti. Moderátor Ondřej Sokol vyzdvihl zejména hercův převlek.

Po malé pauze následoval krok zpět do starého dobrého rocku. Kdo nikdy neviděl slavnou švédskou kapelu Europe naživo, mohl si to tentokrát vynahradit díky vystoupení youtubera Martina Careva. „Martine, ty jsi mě potěšil. To byla energická záležitost,“ ohodnotil výkon Kohák.

Překvapení pro diváky

Představení Moniky Absolonové se neobešlo bez překvapení. Uprostřed písně Pavla Vítka s názvem Mám rád vůni tvý kůže přiskočil k Absolonové sám Vítek. A to pak teprve byla show! Nejen porotci byli štěstím bez sebe.

Předposlední číslo večera bylo jako z pekla. Saša Rašilov spolu s Daliborem Gondíkem a Vojtou Drahokoupilem vystoupili coby kapela The Prodigy. Jejich přeměna vyrazila všem dech. Maskéři odvedli vynikající práci. Porota byla v naprostém šoku. „Vy jste byli tak strašně pravdiví,“ pronesla ohromená Burešová. „Bylo to skvělý!,“ dodala porotkyně Petra Nesvačilová.

Třešničkou na dortu byla tentokrát krásná moderátorka Iva Kubelková, která si vylosovala Siu. „Omlouvám se. Já jsem si myslela, že to takhle dobře nedáš, ale dala jsi to ještě líp, než jsem si myslela,“ pochválila Kubelkovou Burešová. „Jsi fenomenální zpěvačka,“ uzavřela Nesvačilová.

Vítězkou tohoto dílu se nakonec stala Nikita Machytková.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy