Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Bernášková ukázala svou krásnou mladší kopii, Tomešová zase dva raubíře: Slavné děti na koncertě Milana Peroutky

Jana Bernášková a Michaela Tomešová: Se svými dětmi na koncertě Milana Peroutky
Zdroj: Koláž eXtra/ herminapress
+ Dalších 14 fotografií
DĚTI

Vánoční koncert Milana Peroutky a kapely Perutě přilákal řadu celebrit i s jejich ratolestmi. Podpořit zpěváka přišla například Michaela Tomešová, která dorazila se svými dvěma syny. Ti se celou dobu drželi po boku své maminky. Také Jana Bernášková se ukázala se svou krásnou dcerou Justýnou Drábkovou. Ta je herečce až neuvěřitelně podobná a vypadá spíše jako její sestra, což potvrzují i fanoušci na sociálních sítích.

Oblíbený zpěvák Milan Peroutka pro fanoušky připravil vánoční koncert s kapelou Perutě. Ovšem nepřilákal pouze obdivovatele, ale i celebrity, které si přišly poslechnout oblíbené písně. Někteří slavní dokonce přivedli i své ratolesti, které jasně dokázaly, jak jsou některé geny opravdu silné.

Bernášková vypadá jako sestra své dcery

To se ukázalo hlavně u krásné herečky Jany Bernáškové. Ta totiž přišla v doprovodu své sedmnáctileté dcery Justýny Drábkové a podoba obou krásek je neuvěřitelná, vypadají spíše jako dvojčata. Protože Jana skoro nestárne, podle fanoušků na sociálních sítích by si ji někteří spíše spletli se starší sestrou. "Vypadáte jako sestry,“ napsala fanynka pod jednu ze společných fotografií na Instagramu. "To je vaše kopie," napsala další.


Tomešová se pochlubila syny

I herečka a zpěvačka Michaela Tomešová se rozhodla udělat si hezký večer se svými dvěma syny Christianem a Jonášem a podpořila svého bývalého přítele Milana. Malí fešáci si večer užívali možná více než maminka, v záři fotografů totiž využili situace a pózovali jako celebrity zvyklé na paparazzi. Také u nich se nedají geny zapřít, zvláště u nejstaršího syna Christiana, který je "celá maminka".

Opomenout se nedá ani hvězda večera Milan Peroutka, který dal na koncertu jasně najevo, jak je na zaplněný sál hrdý. Úsměvy rozdával na všechny strany a užíval si každou z chvil, které na pódiu strávil. Na jednu z písní si dokonce přizval i Tomešovou a zavzpomínali tak na své společné časy. Na koncertu nechyběla ani zpěvákova láska Dominik, ten Milanovi dokonce přinesl pugét růží, jak zachytili fotografové eXtra.cz.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy