Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Berenika Kohoutová v péči terapeutů: Rozjetý vlak nejde zastavit, přiznala zhroucení

Berenice to moc slušelo.
Zdroj: Herminapress
+ Dalších 6 fotografií
problémy

Berenika Kohoutová je ženou mnoha uměleckých profesí. Kromě divadelního, seriálového a filmového herectví se věnuje i hudbě. Navíc je maminkou tříleté dcery a svůj volný čas chce věnovat nejen své ratolesti, ale i manželovi. A v neposlední řadě by ráda pečovala i o sebe. Na Instagramu se proto svým fanouškům svěřila, že se rozhodla vyhledat pomoc terapeuta.

Náročné období

Herečka a zpěvačka Berenika Kohoutová se zkrátka snaží fungovat na více než 100 %, což není dlouhodobě tak úplně možné. Nyní se rozhodla se svými problémy svěřit fanouškům na Instagramu, a to dokonce dříve než své vlastní mamince, spisovatelce Ireně Obermannové.

„Jedna krásná a náročná práce skončila, čeká mě další a další. Strašně mě to baví, ale občas už nemůžu. Kombinovat práci (navíc hereckou s vlastní hudební tvorbou) a mateřství, manželství, myslet na sebe. Já mám pocit, že mi to jde, že je to v pohodě, ale ono to občas v pohodě není,“ uvedla na sociální síti oblíbená umělkyně a přiznala, že se z toho všeho po posledním natáčení trochu složila.Čekám, že mi do pěti minut po přečtení volá máma, Mami, jsem v pohodě!“ dodala s humorem Kohoutová.

Chtěla být dokonalá

„Asi bych si měla víc opakovat, že prostě nemusím být dokonalá. Ale ten vlak je dost těžký zastavit. No nic. Příští týden mám pár dní času - na třídění věcí ve skříni (což pro mě znamená třídění místa v mým harddisku), na terapii a na spoustu kroasánů a kafíček. Prázdná Praha, potkávání se s nejbližšíma, s nikým se nesrovnávat,“ pokračovala ve své zpovědi Berenika.

Kohoutová tak půjde ve stopách svých hereckých kolegyň Marie Doležalové a Terezy Ramba a snad jí odborníci na lidskou duši také pomůžou. Také Berenika, stejně jako ony dvě, se těžko srovnává s náročným pracovním tempem a péčí o rodinu.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy