Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Barevná letní móda celebrit: Heidi Janků skryla nožky, Vondráčková i Pomeje oblékly stejné sako

Móda celebrit.
Zdroj: Herminapress, koláž eXtra.cz
+ Dalších 6 fotografií
Módní policie

Celebrity jasně ukazují, že monochromatické outfity jsou v kurzu. DJka Andrea Pomeje (35), zpěvačka Michaela Nosková (40) i moderátorka Hana Mašlíková (41) to totiž jasně ukázaly. Na akce oblékly oděvy v jednotných barvách a rozhodně se paletou odstínů nedržely zpátky, o čemž se můžete přesvědčit v galerii. Fotky poskytla  agentura Herminapress.

Djka Andrea Pomeje (35) dorazila na otevření podniku High Light ve fuchsiovém oblekovém kostýmku ze Zary. Tato barva patří k nejoblíbenějším v posledních letech, není proto divu, že ji vynesla i Andrea. Kostýmek Djce skvěle padnul a aby zdůraznila ženskost, nevzala si pod něj podprsenku ani top, čímž nechala na odiv svůj dekolt. Perfektně doladila také líčení a vysoký culík.

Stejné sako, jen na jinou akci - konkrétně na slavnostní otevření pekárny Kabát - si oblékla zpěvačka Lucie Vondráčková (43). I ona sáhla po trendy fuchsiové barvě, ovšem k saku vzala černé triko, roztrhané džíny a černé lodičky na zavazování. Lucie nepatří k ženám, které by módu nějak dopodrobna řešily, což je vidět. Ačkoliv nevypadala nijak špatně, k saku mohla zvolit elegantnější spodek, než roztrhané džíny. Ty totiž působily až moc rušivě.

Heidi schovala nožky

Jednobarevný outfit jako Andrea Pomeje zvolila i moderátorka Hana Mašlíková. Oblékla celomodrý overal, který hezky obepínal její postavu. Volánové rukávy dodávaly oděvu na roztomilosti, ovšem polorozepnutý zip v oblasti dekoltu zase na žhavosti. Kdyby ovšem neměl overal upnutý spodek a kalhoty byly volnější, vypadalo by to lépe. Výhrou rozhodně nebyly ani boty na klínku.

Ani zpěvačka Heidi Janků (60) si nenechala ujít otevření podniku High Light. K překvapení všech však nedorazila v krátkých šatech nebo sukni, jak je u ní zvykem, ale v dlouhých kalhotách. Rozhodně ale neudělala krok vedle. Ke společenským červeným kalhotám si vzala černé lodičky, černé sako a saténový top s krajkou, čímž Heidi opět ukázala, že se rozhodně nebojí odvážnějších kreací.

Na další módní kreace z obou akcí se podívejte v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy