Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Barbie Jan Šimša je po uši zamilovaný: Líbí se jí, že mám prsa, přiznal pro eXtra.cz

Jan Šimša si postupně zvětšuje poprsí a podprsenky nenosí.
Zdroj: Martin Procházka / eXtra.cz
+ Další 2 fotografie

Jan Šimša, který je známý jako Barbie Honza z Brna, je po uši zamilovaný. Ačkoli si nechal zvětšit prsa a plánuje další proměnu svého zevnějšku, jeho srdce získala žena. Redakci eXtra.cz nyní prozradil, jak se seznámili, jak je to vážné a co ona říká na to, že propadl plastickým úpravám. 

Honza z Brna je samé překvapení. A to nejen co se plastických operací týče. Před časem se nám přiznal, že touží po vizáži králíčka, za čímž si tvrdě jde, nyní nám odhalil mnohem víc ze svého soukromí a přiznal, že je čerstvě zamilovaný. Přestože má prsa, líbí se mu ženy. A jedna nyní ulovila jeho srdce.

Láska na první pohled

“Jsme brutálně zamilovaný. Asi nejvíc v životě,” přiznal nám Šimša, který prozradil, jak k osudovému momentu došlo. “Seznámili jsme se po plastické operaci, kterou jsem před časem prodělal. Zamiloval jsem se, jak jsem ji uviděl ve dveřích. Ona byla první, koho jsem uviděl, když jsem tehdy vešel do místnosti. Byla to láska na první pohled. Zamiloval jsem se za vteřinu. I já jsem ji prý zaujal okamžitě,” rozplýval se Šimša s tím, že se sice znají teprve dva měsíce, ale už spolu plánují budoucnost.

“Je to takové velmi přirozené. Ani jeden z nás si nemyslí, že je to rychlé. Jak to cítíme, tak to je. Je to hodně vážné. Snažíme se vymyslet, abychom spolu začali bydlet. Tak je to vážné,” popsal Honza z Brna, který je ze své lásky doslova unesený.

Jeho prsa jí nevadí

“Zaujla mě na první pohled tím, jak vypadá. Kdybych ji potkal dřív na Instagramu, tak bych si řekl normální blodýnka. V reálném životě jsem myslel, že odpadnu. Když se usmála, tak jsem odpadl. Je nádherná, hrozně hezká,” popsal svou novou lásku Šimša, kterého jsme se zeptali, co si jeho nová dívka myslí o tom, že i on má prsa.

“Jí se moje prsa líbí. Ona sama je jiná a patří do naší skupiny lidí, kteří jsme na této planetě v menšině a užíváme si plastické operace. Užíváme si to hrozně. Jdeme až po větších extremech. Nevadí nám odlišnosti. Jí na tom nezáleží, naopak se jí líbí, že člověk vypadá jinak. To, že mám prsa, je velké plus, protože se jí to líbí. A podporuje mě v dalších zákrocích. A já podpořím ji v jejich snech,” přiznal nám upřímně Honza, který ale zatím identitu své dívky odhalovat nechce.

“Nějaký čas to potrvá, než to udělám. Nechávám si určité soukromí, i když není co tajit. Jsem hrozně hrdý, že můžu mít takovou holku. Takovou přítelkyni, jako je ona. Plánujeme společnou budoucnost. Chceme se k sobě sestěhovat, i když jsme spolu krátce. Plánujeme spolu velké věci,” dodal Jan Šimša, který o svých proměnách pravidelně informuje na svém Instagramu.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy