Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Barbie Honza Šimša provokuje ve žhavém prádélku. Ve vyzývavých podprsenkách ukázal nabušený dekolt

Honza Šimša: Ukázal se ve vyzývavém prádélku
Zdroj: koláž eXtra.cz/Se souhlasem Honza Šimša
+ Dalších 36 fotografií
provokace

Honza Šimša alias Bratzdoll opět provokoval své fanoušky. Milovník plastických operací odhodil stud a na sociálních sítích ukázal své vnady v plné parádě. Sdílel hned dvě lechtivé fotografie: jednou zapózoval v krajkové podprsence, podruhé zase ve vyzývavém černém prádle. 

Jan Šimša nepatří mezi velké stydlíny. Milovník plastických operací, který se stylizuje do panenky Bratz, čas od času rád vyprovokuje své fanoušky peprnou fotografií. Ani tentokrát nezklamal a na sociálních sítích zapózoval hned dvakrát. Poprvé se vyfotil v krajkové podprsence, podruhé zase v černém prádle.


Dal tak na odiv své obří silikonové vnady. Své fanoušky pikantními snímky určitě potěšil, protože se pod příspěvkem ihned objevily komentáře vychvalující jeho vizáž. Našli se i tací, kteří si však museli rýpnout. "Je vám ta podprsenka nějaká malá," neodpustila si komentář Hanka při pohledu na nadupaný dekolt, který se do podprsenky sotva vejde.

Doporučené video: Rozhovor s Honzou na karlovarském festivalu


Honza poznal díky plastikám svou lásku

Honza prošel za uplynulé roky nevídanou proměnou. Ačkoli se narodil v těle muže, jenom stěží byste to poznali. Z obyčejného chlapce pocházejícího z Brna se stala extrémní panenka Barbie. Za dva roky podstoupil desítky zákroků a s úpravami ještě zdaleka není u konce. Využil služby plastického chirurga Farshida Mahboubirada z Íránu, kterému se do rukou svěřila například i manželka Karlose Vémoly Lela Ceterová.


"Tahle proměna je za dva roky. Začínám být spokojený, ale zatím jsem tak ve 40 % toho, co chci," vysvětlil nedávno Šimša pro eXtra.cz se záluskem na další plastické operace. Díky zákrokům našel štěstí i v osobním životě. “Seznámili jsme se na plastické operaci, když jsem si dával dělat nos a zbytek obličeje. Je to už tři čtvrtě roku,” řekl v témže rozhovoru o své íránské partnerce.

V galerii se můžete podívat na top provokativní fotky Honzy Šimši.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy