Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Bára z Výměny: Nebýt tam kamery, dostal by Tonda pořádný čoudy!

Výměna manželek
Zdroj: se souhlasem tv nova
Výměna manželek

Drzá Bára (32) z Výměny manželek zavzpomínala na to, jak bylo těžké zachovat klid, když si ji její náhradní manžel Tonda (53) neustále dobíral. Temperamentní maminka se eXtra.cz svěřila, co se u ní doma změnilo a jak s manželem naložili s částkou, kterou jim vyneslo účinkování v jedné z nejoblíbenějších českých reality show.

Neustálé urážky

Bára samozřejmě nezapomněla zavzpomínat na nepříjemný konflikt s Tondou. Ten během celých deseti dnů na Báru útočil, protože je kuřačka, a dokonce měl tu drzost komentovat její postavu. Když ho ale jednou cestou z hospody popíchla ona, úplně ho to sejmulo. "To, jak se urazil Tonda, byla fakt největší pecka. Já se obdivuju, jsem takovej typ člověka, co si nenechá nic líbit, a říkala jsem, že kdyby tam nebyly kamery, dostal by pořádný čoudy,“ svěřila se Bára. "Zase jsem si nechtěla dělat zbytečnou ostudu a zbytečně se s ním nervovat. Brala jsem to optimisticky,“ dodala. I přes tento incident se ale prý obě rodiny ještě nějakou dobu po natáčení kontaktovaly.

Polepšený Pavel

Ačkoliv v premiérovém díle nové řady Výměny manželek už na žádná zásadní dramata nedošlo, mělo natáčení na účastníky celé show zásadní dopad. Bářin manžel Pavel, který svou rodinu do pořadu přihlásil, prošel velkou změnou. Podle Báry se toho od natáčení Výměny u nich doma změnilo celkem dost. “Já teď chodím do práce a manžel už doma víc pomáhá. Telefon má sice furt, ale není na něm už tak často, jako býval,“ řekla nám se smíchem. Jediné, co Pavel nedodržel, byl slib, že si udělá řidičák, takže hlavní rodinnou "taxikářkou“ pořád zůstává Bára. A do čeho rodina ze Šenova investovala svou výhru? "My jsme nijak peníze nepostrádali, takže si šetříme. Chceme si postavit baráček, takže jsme si dali výhru stranou.“


Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Výměna manželek

Výměna manželek je reality show, kterou od roku 2005 vysílá TV Nova. Manželky ze dvou rodin se na deset dní vymění, to vše pod dohledem kamer. Na konci pořadu se všichni zúčastnění setkají a zrekapitulují, k čemu během Výměny manželek došlo. Aktuální řada Výměny manželek.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy