Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Baba Jaga (61) z Mrazíka se zasnoubila se zajíčkem (24): Prozradili detaily z jejich intimního života

Mají mezi sebou věkový rozdíl 37 let, ale ani to jim nevadí.
Zdroj: Archiv I am Quran
+ Další fotografie
Veliký věkový rozdíl

Velmi netypický americký pár oznámil radostnou zprávu. Quran (24) a Cheryl (61) se znají již několik let, ale láska u nich vzplanula teprve před rokem. Nyní se zasnoubili a na sociálních sítích se rozplývají, jak jsou zamilovaní. Podle webu Daily Mail si pár dokonce založil účet na OnlyFans, kde mohou sdílet pikantnější obsah.

Láska si zkrátka nevybírá, což si na vlastní kůži vyzkoušel i pár, který má mezi sebou sedmatřicetiletý věkový rozdíl. Cheryl (61) a mladý Quran (24) se seznámili, když bylo Quranovi teprve patnáct let a oba pracovali v restauraci s rychlým občerstvením v americkém státě Georgia. Jejich láska ale prý začala až před rokem.

Zamilovali se do sebe natolik, že začali natáčet společná ztřeštěná videa na sociální sítě a nyní udělali další krok vpřed. Plánují svatbu! Také jejich sexuální život je prý více než uspokojující. „Pokaždé je to lepší a lepší. Je to celkem přirozené, neděláme nic, co by se vymykalo normálu, ale pro mě je to úžasné. Ona ví, co dělá - to je na tom nejlepší,” nechal se slyšet nadšeně Quran podle webu Daily Mail.

Mají účet na OnlyFans

Podle již zmíněného webu si navíc pár měl založit účet na stránce OnlyFans, kde sdílejí odvážnější obsah se svými předplatiteli. Pár schytává na sítích spoustu negativních reakcí, ale nic si z toho nedělá. „Sice je mezi námi veliký věkový rozdíl, ale na to nikdy nemyslíme. Cheryl má velmi mladého ducha, duši a srdce. Myslím si, že největší mylnou představou cizích lidí je, že ji využívám a čekám, kdy po ní budu dědit,” říká Quran.

Cheryl svým vzhledem připomíná osmdesátiletou babičku nebo babu Jagu z Mrazíka. Má veliké množství hlubokých vrásek po celém obličeji, chybí jí zuby a neustále kašle. K tomu má podle dostupných informací trpět anorexií. I přesto ji ale Quran prý miluje.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy