Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Naomi Campbell je v 53 letech podruhé maminkou: Nikdy není pozdě na to mít dítě, říká

Naomi Campbell se měla s DiCapriem vídat v roce 1995.
Zdroj: profimedia
+ Dalších 5 fotografií
Rodičovství

Supermodelka Naomi Campbell (53) sdílela na svém Instagramu opravdu radostnou novinku. Na svět přivítala druhého potomka, vytouženého chlapečka. „Nikdy není pozdě na to, být máma,“ napsala k fotografii novorozeněte. Neprozradila však, zda dítě odnosila ona, nebo náhradní matka, stejně jako u jejího prvního dítěte. 

Supermodelka Naomi Campbell je v třiapadesáti letech podruhé maminkou. „Můj miláčku, věz, že jsi nadmíru milován a obklopen láskou od chvíle, kdy jsi nás obdařil svou přítomností. Jsi skutečným darem od Boha. Nikdy není pozdě na to, stát se matkou,“ napsala k instagramové fotografii, na níž drží svého synka za ruku.

Naomi bourá všechny předsudky ohledně mateřství a věku, kdy by se žena měla stát matkou. Poprvé se stala maminkou holčičky v roce 2021, kdy jí bylo padesát let. Druhé dítě přišlo po dvou letech.

Soukromí dětí střeží

Supermodelka neprozradila, zda děti odnosila ona, nebo náhradní matka. V rozhovoru pro Vogue však před časem uvedla, že „je to moje dítě“.

V rodičovství se jedna z nejslavnějších modelek na světě skutečně našla. „Vždy jsem věděla, že jednou budu matkou, je to ta největší radost, jakou jsem si kdy dokázala představit. Mám štěstí, že ji mám (dceru, pozn. red.) a vím to,“ prozradila také tehdy pro Vogue. Soukromí si Naomi střeží jako oko v hlavě. Neprozradila ani jména obou potomků, ani, kdo je otec a neukázala ani jednou jejich tváře.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy