Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Anička Slováčková vyděsila fanoušky: Vidět Neapol a zemřít, šokovala ze slunné Itálie

Anička přiznala, že se jí nechce chodit do společnosti.
Zdroj: herminapress
+ Dalších 7 fotografií
Dovolená

Anna Slováčková (28) statečně bojuje s rakovinou a užívá si život naplno. Nyní s přítelem odcestovali do italské Neapole, kde objevují tamní architekturu, vychutnávají si jídlo a strávili klidný čas spolu.

Hudebnice a herečka Anna Slováčková odletěla se svým partnerem do italské Neapole. Jak sama prozradila, odjeli tam hlavně za jídlem, kterého se Anička nemůže nabažit.

„Myslela jsem si, že z Neapole najdu aspoň jednu fotku, kde jsem já, jak si užívám špinavé ulice, hluk,chaos, slunce… ale ne, na 90 % fotkách je žrádlo. Protože žrádlo = láska. A taky proto, že za jídlem jsme tam hlavně jeli. Italskou kuchyni naprosto miluju,“ napsala k sérii fotek na Instagramu. Zachytila například kalamáry s krevetami, burratu, pizzu nebo sladké pečivo sfogliatella.  Během přidávání snímku na sociální sítě neopomenula zmínit i tradiční rčení: Vedi Napoli e poi muori (vidět Neapol a zemřít).

Statečný boj

Anička statečně bojuje s rakovinou, která se jí usadila na plicích. Nedávno prozradila, že dochází na paliativní léčbu. „Nějaké prognózy jsem si vyslechla, ale není to nic, co bych teď chtěla sdílet se světem. Věřím, že všechno dopadne dobře a není důvod se plašit. Chodím teď k doktorce, která se specializuje na paliativní péči. Všichni se vždycky vyděsí, když se o tom zmíním, ale je to člověk, který umí odpovědět na všechny moje otázky kolem léčby,“ řekla nedávno Anna Julie Slováčková v rozhovoru pro Novinky.cz.

Doporučené video: Rozhovor s Aničkou Slováčkovou.

Pozitivní přístup

Její pozitivní přístup k životu, i když již podruhé bojuje s onkologickým onemocněním, je velkou inspirací pro všechny. Není proto divu, že ji na sociálních sítích sleduje přes 200 tisíc lidí, kterým ukazuje realitu toho, jak se žije s rakovinou.

„Není každý den posvícení, ještě jsem se s léčbou úplně nesžila. Poslední týdny jsem pofňukávala, cítila jsem se blbě, ale pak jsem si řekla, že už to stačilo. Naštvala jsem se a dupla si, že ač to je pro mě sebevíc náročný, nenechám to té nemoci jen tak projít. Že je na čase jí dát pořádnou facku. Obula jsem se do toho, jak jsem jen mohla. Vedle klasické léčby zkouším i různé alternativy, které by můj stav mohly minimálně stabilizovat," popsala bojovnice Slováčková.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy